Karolina Westberg

En dag på stan
(Bild från idag)

Hej och hå, nu är jag hemma igen! Jag lämnade sängen ca 08 imorse, sminkade mig och bytte kläder från pyamas till tröja och kjol. Dessvärre insåg jag att kjolen var köpt för ett år sedan, vilket då innebar att den var aaaaaaldeles för stor tråkigt nog.. Jag gillar den jättemycket och vill ha en likadan fast mindre, så det letade jag efter idag utan resultat.. :/ Kjolen är bara använd vid ETT fotograferingstillfälle och lappen drogs dessvärre av idag, men den är ju helt som ny då den bara är använd under ca 30min stående plåtning. 
 
Som ni kanske förstått vid det här laget så har jag varit i Visby. Anledningen till att vi (jag och mamma) åkte in från början var att jag hade ett läkarsamtal som mamma också ville med på. Fortsatt sjukskrivning till augustis slut, sen görs ny bedömning och ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag tycker om det. Visst är det bra, men det är också ett litet "bevis" på hur långt jag faktiskt har kvar innan jag är såpass frisk att läget är hanterbart. Mycket har hållts utanför bloggen, och så lär det förbli. Åtminstonde ett tag till, tills allt lugnat sig lite, för just nu går det väldigt mycket upp och ned, men dagarna börjar faktiskt gå bättre, dessvärre blir kvällarna allt jobbigare, så det står där och gungar fram och tillbaka. 
 
Utöver läkarsamtalet gick vi en sväng på stan. Som sagt ville jag hitta en kjol, vilket jag inte gjorde. Däremot hittade jag en svart kjol, BH till tröjan på bilden ovan, ett vanligt basic vitt linne, ett par svarta, glittriga skoooor och ett par shorts jag kan bada i, samt lite presenter till mammas sambo som fyller år imorgon, haha, ska göra något riktigt kul jag ska visa er imorgon! Juste, jag köpte ju ett lås till släpet också! Hehe, nojan själv...! 
 
 
Just nu sitter jag på golvet i mitt rum och landar lite innan stallet. Telefonen ligger på laddning, vilket även jag gör med en nocco bredvid mig ;) Nelli ska ridas ut även idag, men hon ska nog få gå lite trav och galopp på en stor åker. Svansen tvättades igår och nytt vatten fylldes i både badkaret och den andra stora vattenhinken, så jag får se hur det ligger till med vattnet idag...... Dumsnut-hästis! 
 
Ikväll händer inte så mycket. Jag tänkte plugga lite körkort som jag inte gjorde igår och städa mitt rum ORDENTLIGT!! Jag ska flytta alla dumma möbler, som säng, byråar, piano etc. Dammsuga och skura, damma av alla hyllor och fixa lite i garderoben. Jag blir ju TOKIG när mitt rum inte är kliniskt rent i princip, så nu går jag bara och stör mig på allt även om det egentligen är rellativt rent till ytan. Flyttar man däremot sängen etc är det inte rent... Alls...... Så det är väl det som ska göras!
Vi hörs senare!
Puss och kram så länge!