Karolina Westberg

fem saker du kanske inte visste om mig...
 
1. Jag sjunger alltid till instrumental musik i bilen. Går oftast in på YouTube "sing2piano" och sjunger massa olika låtar. Bilresorna blir sååå mycket roligare då ju!

2. Jag snöar in mig OTROLIGT HÅRT på vissa "maträtter"
Heeerreminguuud vad jag snöar in mig på maträtter!! Eller maträtter och maträtter, det kan vara vad som helst, gemensamt för ALLA gånger är däremot att så fort mamma köper hem exempelvis en stor förpackning så tar perioden slut innan jag ens öppnat. Det händer så V A R J E  G Å N G !
Förut åt jag tacos var endaste dag, sen ändrades det till risifrutti, sen till vegfilé och potatissallad, till vitlöksbröd och nu veg pytt i panna med rödbetor, hallåååå, jag äter det v a r j e  dag när jag är i mina perioder. Varierat osv...... 
Är det någon annan här som är som jag? Jag skulle gärna vilja äta mer varierat, men det går verkligen inte, haha!
 
3. Jag HATAR att gå i vanliga tighta jeans. Är så fruktansvärt obekväm i det, ni anar inte!! Köpte ett par chinos nu för någon vecka sedan som jag verkligen trivdes i, men hann bara använda de EN GÅNG innan de försvann... De är spårlöst borta och jag har letat över allt. Under madrasser, i tvättstugan, i alla bilar, i allas garderober, under möbler bakom sängar osv osv osv, men de finns verkligen inte, så jag lär väl få köpa nya... 
 
4. Jag ska få glasögon... Jag har egentligen alltid haft ett mildare brytningsfel, vilket gör att jag ser dåligt på långt. Jag klarar mig för att få köra bil utan dem, men det är ju ingen nackdel att ha dem. Har betalat in 1000kr nu och ska betala resten när jag kan hämta ut dem. Shit vad det kommer vara ovant.. Ska alltså ha de när jag sitter vid dator/tv och när jag kör bil, men jag behöver inte annars till vardags tack och lov. Lite segt dock att ändå behöva betala så många tusenlappar när jag inte ska ha de hela dagarna, men jaja, sånt är livet ibland.. 
 
5. Jag ska spela på en festival i almedalen i sommar. Kan skriva mer om det senare, ni måste ju faktiskt komma och lyssna!!