Karolina Westberg

Tävling och placering
90 cm var första klassen vi red idag. Förra tävlingen missade jag pga mina vattkoppor vilket innebar ett stort glapp mellan tävlingarna. Detta var vår gräsdebut och dessutom på min föredetta "hat-anläggning" (enbart för att det alltid gått dåligt för mig här, men det är ju trevligt att motbevisa sig själv lite med två bra rundor ;))
 
Nelli var väldigt väldigt spänd och det mesta var läskigt. Allra helst det som låg precis utanför banan. När jag sedan fattade galopp och började styra mot hinder ändrades hon helt. Hon var fortfarande VÄLDIGT spänd, men hon hade samtidigt ett sug mot hindrena och ville framåt, vilket jag är glad över. 
Ingen höjdar-runda, men 0fel på hinder och en bra uppvärmning!
 
Till 1m klassen hoppades jag lite i hemlighet på att plocka en placering och tanken var att jag faktiskt skulle rida för det så gott det går än så länge. Hon är inte lika svängbar som de andra hästarna jag tävlade mot, men jämför man vad de andra gjort tidigare så är vi helt klart med i matchen. Detta var vår 4e 1m ihop och innan dess har hon inte kommit runt då hon var FRUKTANSVÄRT mötesskygg (detta är helt borta nu. Hon kan bli lite rädd om hon möter en stökig häst dock, men inte annars). 
Grunden idag kändes magisk och plättlätt, medan jag i omhoppningen inte riktigt fick till det som jag tänkt och ville. Det räckte oavsett till en 4e placering och jag är jätteglad och nöjd!
 
 
Juste, priset jag fick utöver rosetten var en ryktväska. HUR mycket kommer jag inte använda den?? PERFEKT till tävling!