Karolina Westberg

Update
Nelli
 
Nelli har fått vila nu några dagar i rad pga planerad vila de två första dagarna, sedan visste jag att jag inte skulle hinna rida dag sedan var jag inte säker på om jag skulle hinna rida dag 4, så hon fick stå även dag 3, en klämdag helt enkelt. Däremot hann jag till stallet dag 4, men då hade de vält ut hela badkaret och var sååååå törstiga, så jag hade inte hjärta att rida henne en oerhört varm dag, när de inte ens haft vatten. De stod såå länge och drack stackarna, så idag ställde jag in ytterligare en vattenbehållare så de har ifall de välter ut den ena. 
Idag reds hon i alla fall ut rätt lugnt, vilket hon även ska imorgon. Eller lugnt och lugnt, imorgon ska hon ut i skogen, men inte "lugnt". Ja.. Mer än så har jag väl kanske inte att säga om henne just nu då hon vilat så mycket?

Körkort och glasögon(?)
 Körkortet går det framåt med. Jag har inte gjort någon teori än, men jag har tänkt att jag åtminstonde ska göra ett innan jag ska gå och lägga mig. Övningskörningen går bra och jag blir som sagt godkänd på alla prov, nu med marginal. Det är sååå skönt att vara lättlärd!! 
I måndags var jag även på synundersökning till körkortet vilket gick båda bra och mindre bra. Jag klarar mig på körkortstestet, men jag bör skaffa mig ett par glasögon ändå vilket jag egentligen håller med om. Jag ser självklart mycket, men jag har brytningsfel som gör att det blir suddigt på längre håll, ex läsa vissa skyltar, läsa texten på TV etc, så jag provade lite glasögon, men det är ju så dyyyyyrt!!!! 
Jag hoppas det finns tider till kör- och teoriprov nu framöver och att det inte är som med körlektionerna - FULLT..
 
Hmmm, vad mer? 
Det var nog allt för tillfället egentligen.. Så nu får vi se om jag gör ett prov eller inte. Känner inte att det kommer ge något om jag är för trött så då kan det lika gärna vänta en dag. 
Imorgon blir det Visby och läkarsamtal. Lär bli intressant..