Karolina Westberg

Vet-check, pizzamys och nya chinos
Hollla! 
Jusst nu sitter jag i soffan och är DÖTRÖTT efter dessa halvt kaotiska dagar. Det har varit uppstigning tidigt och sena nätter med plus händelserika dagar. Fläng hit, dit, här och där, phu, men nu har allt snart lagt sig. Ska upp imorgon kl 7, men sen tror jag faktiskt det är lugnt igen, äntligen!
Som jag sa så sitter jag i soffan med mamma och ska snart äta. Vi har gjort pizza-kit och ska snart se på Beck ihop vilket är supermysigt! Älskar pizza-mys-kvällar! Precis som förr! Då var det antingen pizza eller räkor och kräftor som jag ÄLSKADE och jag åt alldeles för mycket, de andra fick typ ingenting, haha! 

Utöver det har det inte hänt så mycket idag. Som sagt, kaotiskt, men idag har gått bra! Gick en snabbis på stan för att köpa nya chinos och sen åkte vi mot stallet. 
 
Igår kom en veterinär till Nelli då jag tyckte hon såg lite lite liiiite ofräsh ut ibland när jag linade henne på liten vol trots att hon är finare än någnsin i ridningen. Vet kände igenom hela Nelli och gjorde böjprov utan anmärkningar så allt är grönt! Tjoho!! Men hörrni...  Hur jäkla jobbigt och nervöst är inte böjprov och genomgångar?? Fy, man glömmer ju nästan att andas, men som tur var är hon helt fräsch, men hon förstod varför jag reagerat då hon är lite lite kort ibland på lilla volten, men som sagt är hon helt fräsch (hahha, hur många gånger har jag inte sagt det nu????) så nu börjar förberedelserna inför kommande utmaningar, bland annat nästa tävling där jag även rider lag. Om jag rider 1m eller 110 individuellt får vi se. Det beror på hur allt går nu innan.