2 days left och livet rullar på. Nelli reds i ridhuset och fick hoppa några språng på ett litet räcke som sedan höjdes lite för att känna det sista inför lördag. Hon känns väldigt fin nu, hon var aningens seg, men ack så mjuk hon var. Lilla Thea fick även sitta upp en snabbis och skutta över en sockerbit med henne. 
 
Imorgon till och med söndag har jag utsläpp och stallet. Detta innebär att jag släpper ut, in och mockar åt 6 hästar samt kollar till rätt många till. 2 ska fodras och resten ska checkas att de mår bra. Det är rätt skönt att ha både in och utsläpp imorgon så jag kan ta allt i etapper. På morgonen släpps alla ut och fodras så får de stå ute och äta under tiden jag mockar och gör foder. Nelli rids på fm och på kvällen ska hon duschas, utrustning ska putsas och packas. 
Oj, det känns som jag är oklar i allt jag säger, men jag ser på film samtidigt och har sååå svårt att lyssna på saker under tiden jag skriver eller läser
 
Meeeen vi hörs imorgon!
POK
 
 
Idag är det tisdag den 28 mars, alltså 4 dagar kvar till årets första tävling för mig och Nelli. Förberedelser inför tävling är kul! Man sitter och planerar vilken dag man ska hoppa, trimma, rida ut och allt där emellan, men tänket inför helgen kvarstår oavsett, vilket såklart är superkul! Igår fick Nelli gå några språng på 2 räcken, vilket gick superbra och idag trimmades hon igenom ordentligt. Massa volter, flytta och förvändgallop varvat med skrittpauser och beröm. Väl tillbaka i stallet stretchades hon, fick lite massage och fick svansen tvättad och flätad högst upp som vanligt.
 
Imorgon vankas det Visby för min del. Har möte som börjar kl. 9 och ska träffa Michelle 10-11 för att sedan (troligtvis) åka till studion, hem och sedan stallet. Shit, jag hinner knappt vara hemma på dagarna längre, vilket självklart också är självvalt. Jag gör det ena och det andra och det tredje och det fjärde, för att sedan börja om igen. Vanligtvis lämnar jag huset ca 8 och är tillbaka 12 timmar senare. 
 
 
Juste!! Jag var hos frisören idag och klippte av 1dm av mitt allt för slitna och fula hår. Jag ville absolut inte klippa av det, men som sagt.. Det var gräsligt och jag är mer än nöjd nu i efterhand! Det ser sååå fräscht och fint ut! Den blöta bilden är från innan och de andra två är efter. Kortare - absolut, men fy vad nöjd jag är!!
 
Nä, nu ska jag titta på något skoj och mysa med min rosa filt!
Vi hörs imorgon igen!
Lots Of Love!
/K
 

23 mars 2017

Mot staden

Min dagbok

 
Godmorgon!
Idag är det torsdag och en tripp till Visby ihop med mamma står på schemat. Vi ska egentligen inte göra något speciellt, mer än att jag ska hämta min gamla sadel som en tjej ska testa och mamma ska köpa en BH, and thats it, haha! Jag ska nog bege mig in på apoteket en sväng och be om råd kring handkräm då jag har ett extremt torrt parti mellan långfingret och ringfingret som aldrig går bort. Det kanske är exem, jag har ingen aning, så jag ska se om de kan hjälpa mig för nu har det fasen varit så i alldeles för många månader. Det ska faktiskt bli ilte mysigt att gå med mamma. Det var länge sedan vi gjorde något ihop bara hon och jag!
 
Efter Visby ska jag i alla fall hem för att byta om och plocka upp Thea och sedan fara iväg till stallet för att rida ut ihop. Alla lär garanterat vara nöjda och glada. Thea och Frippe ÄLSKAR att rida ut! Speciellt i detta väder, så det ska bli roligt! Jag älskar att se de båda så nöjda och glada! Frippe vill bara framåt och har jättesvårt att skritta och Thea sitter och ler hela passet! 
 
Well, det var allt för mig denna gång, men vi ses ju snart igen! LY