Karolina Westberg

En sådan där effektiv söndag
 
 
 
Klockan är för tillfället 21.00 och jag sitter i min säng och har "taken 2" i bakgrunden. Än så länge är den inte jättebra, men det kanske den blir snart? Har ni filmtips får ni gärna komma med det!
 
Dagen började med stallet. Jag tror jag satt upp på Nelli runt kl 10, vilket gick båda bra och mindre bra. Vi hade har haft det sååå kämpigt att ställa till höger nu några dagar, men det släppte mot slutet och hon blev fin! 
De två senaste dagarna har jag ridit för Josefin, så idag var första passet själv efter de 2 träningarna. Första dagen vet ni redan och igår jobbade vi mycket på typ allt grundläggande. Tummarna upp, följsam i sadeln, förvänd galopp, ställa in och ut, tusen övergångar mellan skritt och galopp osv osv osv. Välbehövligt!
 
Efter stallet åkte jag in till Visby för att plugga med Michelle. Jag pluggade körkort och hon psykologi, och jag kom väldigt långt faktiskt. Jag läste ut hela BE-boken och har skrivit upp olika punkter jag ska traggla in (ca 2,5 A4). Inte så mycket imorgon dock då jag först ska på möte (går upp 7, åker 8, har möte 9 och är i studion kl 10) och ska sedan till studion aaaaannnnddd stallet. 

Nä. Nu ska jag faktiskt försöka sova, så jag får se om jag skriver något klokare imorgon!
See ya så länge!