Karolina Westberg

Equiterapi

(
klicka på bilden för att komma till hennes sida)
 
(En bild från hennes hemsida och en bild på min förra ponny)

Hej på er!
Nu ligger jag i min säng efter några timmar i stallet och övande vid pianot. Jag ska nämligen sjunga på dop på lördag, så jag tränar på de låtarna mellan varven, men det var inte det jag skulle berätta, haha!
Igår vad Johanna Modigh hos mig för att "behandla" Nelli. Johanna är alltså en equiterapeut, vilket innebär att hon har kiropraktik, akupunktur, elektromagnetterapi, massage, laser och stretching, varav Nelli fick kiropraktik, lite massage och lite akupunktur, vilket gick bra! "Men titta Karro! Hon har ju börjat muskla sig jättefint! Nu har hon inte den där unghästkroppen längre", fick även en liknande kommentar av stallägaren för några dagar sedan också, vilket såklart känns jättebra! Som sagt.. Ibland är det bra att ändra ridning hur jäkla jobbigt det än är. 
Vi bestämde i alla fall ett nytt besök om 2-3 veckor och fram tills dess ska hon stretchas efter varje ridpass och även få lite massage var 3e dag, så dag 1 var idag. Idag promenerades hon för hand 1h (som de alltid ska göra efter genomgång), vilket även gäller för imorgon. Resten av dagarna som är kvar denna vecka blir lugnare pass och sen ska jag köra igång som vanligt igen. Nästa helg är det träningar för Micke båda dagarna och helgen efter är det tävling i Visby som jag troligtvis skippar. Kör på hoburgs tävling istället I think. 
 
 
Juste! Som ni vet har ju mina jeansridbyxor gått sönder, så jag har beställt ett par nya. Ett par grå Cavalleria Toscana blev det, men de ringde idag och sa att de var slut, så de ska kolla om de kan beställa hem ett par till mig så jag får de ändå, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Antingen köper jag svarta eller så får jag se om de grå finns på någon annan sida. 
Jag har även börjat sälja av lite grejer. 3 schabrak är sålda vilket känns bra! De har ändå bara hängt i stallet utan att bli använda, så då kunde jag lika gärna sälja. Jag vill verkligen ha ett grått Veredus-schabrak eller liknande med samma färg. Nelli var såååå fin i det, så jag hoppas jag hittar något sådant!

Annars har inte så mycket hänt idag. Jag ska plocka i ordning lite på rummet och fortsätta träna på låtarna. Jag var inne hos mormor förut och åt pannkakor så jag är proppmätt vill jag lova. Imorgon har jag möte i Visby kl 09.00-10.00, sedan ska jag och min producent till "Maris Cafe´" som är ett radioprogram. Jag och olle ska vara med nästa vecka så vi ska dit och kolla lite hur det är som förberedelse. 
Aja, vi hörs väl!
Puss och puss!