Karolina Westberg

Inför tävling
 
Idag är det tisdag den 28 mars, alltså 4 dagar kvar till årets första tävling för mig och Nelli. Förberedelser inför tävling är kul! Man sitter och planerar vilken dag man ska hoppa, trimma, rida ut och allt där emellan, men tänket inför helgen kvarstår oavsett, vilket såklart är superkul! Igår fick Nelli gå några språng på 2 räcken, vilket gick superbra och idag trimmades hon igenom ordentligt. Massa volter, flytta och förvändgallop varvat med skrittpauser och beröm. Väl tillbaka i stallet stretchades hon, fick lite massage och fick svansen tvättad och flätad högst upp som vanligt.
 
Imorgon vankas det Visby för min del. Har möte som börjar kl. 9 och ska träffa Michelle 10-11 för att sedan (troligtvis) åka till studion, hem och sedan stallet. Shit, jag hinner knappt vara hemma på dagarna längre, vilket självklart också är självvalt. Jag gör det ena och det andra och det tredje och det fjärde, för att sedan börja om igen. Vanligtvis lämnar jag huset ca 8 och är tillbaka 12 timmar senare. 
 
 
Juste!! Jag var hos frisören idag och klippte av 1dm av mitt allt för slitna och fula hår. Jag ville absolut inte klippa av det, men som sagt.. Det var gräsligt och jag är mer än nöjd nu i efterhand! Det ser sååå fräscht och fint ut! Den blöta bilden är från innan och de andra två är efter. Kortare - absolut, men fy vad nöjd jag är!!
 
Nä, nu ska jag titta på något skoj och mysa med min rosa filt!
Vi hörs imorgon igen!
Lots Of Love!
/K