Karolina Westberg

Lördagsgöra
 
Hej på er!
För tillfället sitter jag på golvet i mitt rum och ska precis fortsätta lite med körkortet innan jag ska till stallet. Just nu ska jag skriva ner alla formler, tider, lite vikter och allt sådant. Exempelvis att man ska multiplicera hastighetn/10 med 3 för att få fram rörelseenergin, att bromssträckan är x upphöjt i två, att man räknar ut hur många cl starksprit man druckit genom att ta volymprocent multiplicaerat med volim i cl multiplicerat med 0,025 (ex 5,7x50x0,025=7,125cl starksprit) osv osv. De senaste dagarna har jag mestadels suttit med prov, vilket var en bra taktik i början för att komma in i det. Oftast får jag 44p, vilket är precis på gränsen till godkänt, får jag inte 44 så får jag 43 som då inte är godkänt. Allt ska därför skrivas ned i ett dokument nu så ska jag sitta och nöta det tills det sitter i huvudet. Det är så jag lär mig bäst. Skriva, skriva, skriva och skriva, om och om igen tills allt sitter. Däremot måste man lära sig HUR man ska räkna ut allt också, svårast har jag för bromssträckan även om jag vet att man bara räknar x upphöjt i 2... Så det är bara att traggla vidare. Ska även läsa den fysiska BE-boken jag fick av Josefin. Jag har i vanliga fall väldigt svårt för just böcker, men denna tror jag jag ska klara bra! Har annars så svårt att koncentrera mig och glömmer ca ALLT. Men som sagt, denna verkar bra! Boken är dock från 2006, så B1-delen finns nog inte med, men det är ju bara att kolla upp det vid sidan om!
 
(beställde dessa)
Jag har för övrigt ätit frukost ihop med familjen där jag och mamma även råkade beställa lite från Wish. Haha, rolig app det där! Mitt senaste köp var ett minneskort på över 200gb för under 100kr. FYND, minst sagt!
Tanken idag är att jag även ska byta mina sängkläder, damsuga och städa huset, samt duscha håret. Jag vill ha det ännu mer rosa, så jag kanske lägger i färgen i två omgångar, vi får se! jag vill även ha mer glans, så jag ska se vad jag kan göra åt saken. Funderade på att göra lila, men självklart ska Josefin ha det, och då är det inte lika kul. Förut fick vi alltid kommentarer om att vi hade varit i samma färgburk även om jag hade betydligt mer rosa än vad hon hade. Wellwell.. 
 

Nu ska jag plugga vidare och sen bär det som sagt av mot stallet för att träna för Josefin. Det har även kommit 2 nya till stallet, så det skulle vara roligt om de var där nu så man kan hälsa!
Juste, jag la upp en supermysig film på min och Nellis instagram om ni vill se vårt dagliga mys - nelliochkarro