Karolina Westberg

Valborg
 
Heeeeej på eeeeeer!! 
Klockan är ca 1 och jag är precis hemkommen från en jäkligt lyckad och spontan kväll!
Jag har legat sjuk nu några dagar och inte kunnat ta mig så långa sträckor då magen seriöst varit borta i haparanda och vänt, så jag tillbringade mesta tiden i sängen och i badrummet, för längre än så kom jag inte och fy faaaasen vad störande det har varit!!!!!!! Nelli har inte blivit riden så hårt då hon blev lite svullen i ena bakbenet efter att hon fått ett sår (hon hoppade ut genom hagen pga blev jagad, men allt gick bra förutom det lilla, lilla såret och en tappsko), så hon skrittades någon dag och nu är benet precis som vanligt igen, så det tog bara någon dag, vilket såklart var skönt! Man blir ju hemskt nervös när det är någonting sådant.... 
 
I och med min sjukdom (eller vad man nu ska säga) så hade jag INGA planer för kvällen då jag antog att jag skulle vara sängliggandes även idag, men icke. Jag kom faktiskt till och med till stallet och red ut Nelli, var iväg vid min hästtransport och började ta bort gummimattan innan jag begav mig hemåt för att fixa mig och sedan åka iväg till en restaurang med mamma och Plåt. Majbrasa stod sedan på schemat och väl där träffade jag några av mina vänner som skulle hänga på kvällen, så jag hakade på och hade såååå kul! Haha, jag la märke till att jag bara lagt ut massa massa tråkigt på snapchat, men vem sjutton lägger ut det roligaste? Då är man ju så inne i momentet och har ingen tanke på att ta upp telefonen. Jag hade dock klackar på mig från kl 19 till kl 00 pga för långa bootcut-jeans, så mina fötter är DÖDA, bokstavligen! Kan ju tillägga att vi dansade gärnet största delen av tiden! 
 
 
Btw, jag är sååå glad att jag kan ha så oerhört kul utan alkohol! (och ja, jag drack 2 cider som ni sett på snap, men jag kan inte direkt påstå att jag blev det minsta påverkad av det) Många frågar sig säkerligen hur det kan vara så, men fyfasen vad kul jag har! Jag drack inte ens på studenten och hade svin-kul, så hörrni, man behöver fasen inte alkohol!
Nu när jag kom hem tog jag en dusch, för på dansgolvet var det hett vill jag lova! Jag dansade minst bort min middag och det är det enda jag fått i mig på x antal dagar tyvärr. Men nu verkar magen betydligt bättre, så nu är säkerligen allt som vanligt igen, TJOHOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Nä.. Nu ska jag kolla på film!
Hoppas du haft en GRYM valborg!!
 
 
Juste, om du undrar vad jag gör med släpet så är det så att jag ska ta bort den gjutna gummimattan och lägga in en ny separat då min är såååå sliten (första bilden).. Men fy fasen vad det tar tid och jobb. Min handled är helt död efter timmars hammrande... Blä, jaja, det blir bra när det är klart i alla fall!

Godnatt!