Hejsan!
Som jag sa förut åkte jag med Nelli till tandtekniker igår för att göra den årliga kontrollen. Lite vass var hon och såm små små småååå sår hade hon i ena kinden, näst intill osynliga, men ja, de fanns. Tandteknikern jobbade en liten stund och sen bar det av hemmåt för att rida och HERRE GUD vilken skillnad det var!! Hon var så jäkla fin i munnen, till freds över lag och ja, finare än någonsin. Sen vet man ju såklart inte om tänderna spelade någon roll eller om hon bara hade en bra dag, men jag tror faktiskt tänderna gjorde sitt. Sååån skillnad, vilket såklart var jättekul!!
 
Efter stallet åkte jag till studion och fick SJUKT goda nyheter! Nu är vi verkligen nära ett låtsläpp ska ni veta, och jag är sååååå taggad!!!! Snart får ni lyssna! Hoppas ni tycker den är lika bra som jag!
 

28 oktober 2017

Update

Min dagbok

Mitt släp
 
Hejsan!
Idag är det lördag och jag sitter för tillfället vid ett bord och ska snart ta fram pluggrejerna till BE körkortet, för nu har jag ÄNTLIGEN fått mitt körkortstilsstånd!!!! Sååååå skönt! Så nu ska jag bara få in all teori och kunna framföra fordonet väl i trafiken, vilket jag såklart hoppas på ska gå snabbt så jag kan få körkortet någon gång! Jag är såååå taggad, men sååå omotiverad, för är det någonting som är tråkigt så är det att plugga körkort. Däremot kommer jag ju bara behöva göra det en gång i livet, så det är ju helt klart värt det! Tänk sen när jag kan åka iväg när och var jag vill, helt själv, utan pappas hjälp! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!!! Ungnen är på och snart ska jag lägga in vitlöksbröd som jag kan ha under tiden jag pluggar. Regnet vräker ner, så jag ska ändå inte till stallet än på ett tag tänker jag. Nelli ska till tandtekniker imorgon så jag måste iaf tvätta hennes svans, men det får jag ju göra i samband med insläppet ikväll så hon inte går ut i regnrusket igen och skitar ner den igen. 
 
 
Annars då?
Livet rullar på. Jag måste till studion nu någon dag, så vi får se om jag hinner det imorgon. Det är refrenger i en låt som ska spelas om och planering till omslag osv, men snart är det klart och då kör vi igång med nästa som också är grym! Är så taggad på vad musiken har att erbjuda mig nu! Eller på vad jag har att erbjuda musikvärlden, det beror ju på hur man ser på saken, right?
 
Ae, nu ska jag sätta igång och plugga!
Vi hörs!
 

Ja.. Vart ska jag börja...? Säsongens första innomhustävling-
Tävlingen gick SKIT dåligt! I 110 individuellt vägrade vi ut oss och i lagets omhoppning vägrade jag ut mig på samma. Varför vi vägrade i första klassen berodde med största sannorlighet på att jag hade för dålig galopp, vilket gjorde att hon fick ta i ordentligt för att komma över, och ja, till slut orkade/vågade hon inte mer, så ja. Ute.
I laget satte jag upp galoppen bättre och vi fick 2 bomar ner (också 110cm). 4/6 lag kom till omhoppning, där vi var ett av dem. Jag blev som sagt ute i omhoppningen och laget slutade på 4e plats tråkigt nog. Jag hade hoppats på vinst, så förväntningarna uppfylldes inte riktigt om man säger så, men det är bara att jobba vidare. Jag red lugnt dagen innan tävling och uppenbarligen var det upplägget inte bra för Nelli alls och hon blev väldigt svår att rida, så jag klarade helt enkelt inte ut det. MEN, nu vet jag det!
 

 
Annars händer inte så mycket.. Jag ska till studion nu vid 12 och spela in en grym låt jag skrev för säkert ett eller två år sedan. Ni kommer förstå varför den tagit tid sen när ni får höra! Längtar!!