Lördag och dagen innan tävling. 
Jag gick upp imorse runt 8 för att sminka mig, köra Michelle till bussen och åka mot dagens ponnytävling som funktionär. Jag stod som flaggare i starten varje klass vilket var superskönt! Det enda man behöver hålla koll på är när startsignal ges, samt när hästen rider genom start, annars är allt lugnt. Man behöver inte flytta sig eller hålla koll på något annat plus att man får se varenda ritt. Dagen bjöd på 2 avramlingar (båda landade på fötterna) och många fina ritter. Även de som ramlade av red bra, så det var kul att se! Jag insåg däremot hur glad jag är över att jag inte red ponny tills jag blev 18. Fy, man får ut så sjuuuuukt mycket mer på storhäst!! Enligt mig vill säga. 
 
När tävlingen var klar åkte jag och Thea till stallet. Jag red Nelli ett lugnt pass på banan. Inget krävande, utan lugnt och skönt inför morgondagen och hon var verkligen supermjuk och fin, så det var kul! Resultat börjar visa sig om man säger så! Efter det fixade vi inför imorgon. Putsade och packade. Nellis svans var konstigt nog ännu ren från gårdagens tvätt, så den fick lämnas orörd. Eller ja, hon fick ju en fläta i den igen såklart som hon ska ha under natten. Det enda som är kvar imorgon är att göra Nelli blänkande och fin och packa ut allt i släpet. Självklart har kappan på ena framskon gått av som sedan gjorde att skon på ena sidan var helt lös, samt att den hade åkt bak lite, så den drog vi av och så får hon en ny sko imorgon på tävlingen då hovslagaren är på plats! 
 
Jag är verkligen såååå taggad och vill verkligen få placering! Sen får vi se vad som händer. Vi har trots allt bara ridit 110  tre gånger har jag för mig? Fast jag är inte säker, men rundorna är få, så jag blir självklart inte besviken om jag hamnar utanför, SÅLÄNGE det blir en BRA runda. Annars kommer jag verkligen inte vara nöjd... Men det hänger ju på mig! 
 
Ikväll åt jag och Thea vår vanliga "dagen-innan-tävling-pizza", så nu är vi laddade och redo! Imorgon är det uppstigning runt 8, så det blir ju faktiskt sovmorgon, tjohooo!
 
Det var nog det jag ville ha sagt, så vi hörs imorgon igen!
LY!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress