In the making! 
Shit vad kul det är med musiken just nu, för vi är minst sagt på G. Den ena låten skickades över Atlanten och till LA för final mix, men fick tillbaka den snabbt där de meddelade att de ville ändra ett ord, vilket såklart var surt då vi måste spela om otroligt mycket för ETT litet ord, samtidigt som det är bra, för ordet gör låten bättre. Kluvet, men här gäller inget slarv, genvägar är sällan bra, men det vet ni väl redan? På mån spelas det sista till den låten in och sedan kör vi vidare med två andra som är sååååå bra om jag får säga det själv. Fast jag tycker i och för sig oftast att låtarna jag gör själv är bra. De blir ju som jag vill, haha ;) 
 

 
HALLÅÅÅÅ BILDEN!!!! HAHHAHAH! Den beskriver dock ganska bra hur Nelli är just nu... 
Efter tävlingen började jag jobba Nelli på ett annat sätt som gör att jag kommer åt henne bättre. Jobbigt som tusan för henne, men "tyvärr" måste vi åt det hållet. Hon är PISSET på mig just nu. Sparkar, hoppar, ställer sig, ja, you name it och jag har fasen suttit löst både en och två gånger... Hon har lite humör och åsikter ibland vilket jag egentligen inte ser som någon nackdel, det är bara det att man ska klura ut det också, men vi är på god väg! 

Detta känns så himla lågt för oss nu.... Ändå är det bara någon enstaka tävling sedan
 
Imorgon och på sön kommer Mikael Greveback ner för att ha träningar för ryttare på Gotland, och självklart är jag en av dem. Jag brukar inte vara så taggad på träningar, men den här gången är jag verkligen det! Det ska bli sååå kul nu när jag äntligen börjat hitta hopp-knapparna, men jag kommer få baskning på markarbetet.. Det är jag förberedd för..... Men förhoppningsvis får jag hjälp med det också.
Wääh, är verkligen sååå taggad på träning!!! 


Ska man återgå till ett vardagsämne så hade jag och min vän Alida pizzakväll hemma hos henne igår efter att vi båda fixat våra hästar. Klockan var lite efter 20 när vi åkte och handlade, så det var inte direkt någon tidig middag. Kom hem ca 22.30 och hade sovmorgon till ca 9, vilket var väldigt skönt!
Nu har jag precis kommit hem från ett möte och ska jag äta frulle eller lunch eller vad det nu blir. Ikväll har jag insläppet plus fix inför träningshelgen. Svansen ska tvättas och utrustningen ska bli ren. Nelli ska ridas, boxen ska fixas och 6 hästar ska in, sen beger jag mig hemåt igen.
 
Hoppas ni får en fin dag!
Lots of love!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress