Karolina Westberg

Träningar, studion och shopping
 
Hej alla mina små chokladbitar! (nu var jag rolig...)
Nej, men hej!
Helgens träningar för Micke Greveback gick suveränt och både jag och Nelli fick massa beröm, vilket såklart var hur kul som helst! Dag 1 var markarbete och dag två var banhoppning där vi (efter framhoppning) fick hoppa två rundor på en bana på valfri höjd. Jag valde 110 runda ett och 115 runda två där båda gick super. Fick som sagt massa beröm, främst för bra ridning och för att jag blivit så mycket mer beslutsam och modig, vilket jag själv håller med om. Det märks stoooor skillnad sedan förut!
Igår gick hon på lina och hade eld i baken till en början, men lugnade sig till slut. Det kändes som att hon var rädd för skuggan av longerlinan (det var mörkt och jag hade belysning på), men jag är inte riktigt säker. Jag tog Josefins box igår ich idag tar Josefin min och Nelli vilar. Tack och lov, har haft mensvärk de luxe... Men det börjar avta lite i alla fall efter alvedon och varma kläer. Städade mitt rum förut också så då rörde jag mig lite och då brukar det faktiskt bli något bättre. 
 
 
Igår var jag i studion igen och fixade det sista med USA-låten. Efter att allt var färdigt förra gången ville de ändra ett ord, så då fick vi göra det och passade även på att sjunga om lite annat då, så ja, jag var där en del timmar och sen for jag till stallet och longerade och mockade. 
 
Idag ska jag, Josefin och Stella åka till Visby för att gå i lite affärer. Jag har dilemat om vad sjutton jag ska ha på mig nu när magen är så svullen och gör ont, men jag får väl klura ut något... Stella ska hämtas på dagis om 45 min, så jag ger mig nog av rätt snart. 
Så ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång!
Lots of Love
 
#1 - Emma

Hurra för en lyckad träning! Och visst är det väl så, att man kan leva ganska länge på bara EN lyckad tränings/träningshelg? Så var det iaf på min tid, jag vet hur man fick sig en riktig nytändning efter att ha upplevt en lyckad träning, och det är ju exakt därför man tränar (ja, bland annat, åtminstone :-))

Himla snyggt foto på er också förresten, nästan som gråskala - fast ändå inte, om du förstår hur jag menar. Jag tycker du har en riktigt trevlig hopphäst! Om du ser tiden an, så nog borde 1.30 inte vara allt för avlägset bort? ;-) Jag är som sagt en ganska ny bloggläsare, så jag är inte alls insatt i din häst; ålder, om hon "gjort något innan" eller ni har strävat tillsammans hela tiden osv (jag får väl försöka bli lite mer påläst, hmm), men hon ser väldigt kapabel ut, men som sagt inte alldeles skitlätt att rida - men jag tycker du lyckas bra med den biten! Ska minsann bli skitroligt att fortsätta följa den här bloggen!

Svar: Åh tack så mycket!!Hon hade varit ute på någon P&J och Clear ronunder innan hon kom till mig, men det var väldigt väldigt låga hinder och klasser, så det vi gör ihop är det första hon gör! Tror inte vi har varit på mer än 10 tävlingar ihop faktiskt, så vi är ju ännu lite gröna. Hoppas på att debutera 120 inom en rimlig tid, men det får vi se, haha! Superkul att du finns med här på bloggen!
Karolina Westberg

#2 - Lova Bergh

Snubblade in här via en bild på din blåa animo kavaj. Har du kvar den? Är den bra? MVH

Svar: Jag älskar den och har den kvar! Superskön och supersnygg! :)
Karolina Westberg