29 september 2017

Lite hoppning

Min dagbok


Idag fick Nelli hoppa bana inför helgens tävling. Som sagt var hon väldigt jobbig att rida igår och jag fick kämpa som bara den för att få henne dit jag ville. Passet var inte alls kul förrän fram mot slutet där hon som sagt blev väldigt fin. Tack vare att hon till slut kom igenom fint igår var hon fin redan från start idag och hoppa bra gjorde hon också. Jag byggde upp en bana med oxer - 21m - räcke. Ett räcke snett igenom med böjd linje till det andra räcket, samt en kombination. Vi hoppade fram och sedan höjde upp banan till ca 1m-110 något sådant och allt kändes superbra! Förra helgen när jag tränade för Hans-Olov gick det både skit och bra. Jag behövde träna på att komma fram till hindrena och inte bromsa mig in vilket var väldigt svårt för mig i början. Det blev stopp efter stopp efter stopp tills jag blev så fruktansvärt irriterad på mig själv som red så dåligt, och vipps gick det bra! Jag red på och fick känna på hur det känns när det är lätt. Tack vare den träningen, där jag först fick känna på hur svårt och "tråkigt" det kan vara till att få känna på ren jäkla glädje och enkelhet tog det mig framåt till att faktiskt rida sååå mycket bättre och det fick jag kvitto på idag! Tack och lov! Nu är nästa steg tävling på sön, och ja, jag är nervös just för att jag rider som nr 1 och har svårt att komma ihåg banor, men men, så är det. 
 
Nu sitter jag i sängen och kollar på Idol så jag ska fortsätta med det!
Ses imorgon!
 

29 september 2017

Som vanligt

Min dagbok

Hej och hå, här rullar livet på!
Jag har haft såååå mycket att göra nu och har det fram till och med mån och det är både skönt och lite stressigt. Igår åkte jag hemifrån lite innan 9 och kom tillbaka lite innan 21 med en full dag däremellan. 
Dagen började med ett möte som var avklarat ganska snabbt och sedan for jag raka vägen till Visby för att vara i studion. En ny låt gjordes och det sista till USA spelades in. Är verkligen sååå taggad på vad musiken har att ge mig framöver, för snart hoppas jag fasen det börjar ta fart och jag är sååå glad att ena låten åker raka vägen över över atlanten och landar i LA för det sista finliret innan låten ges ut. Och att den ges ut just i USA kan ni ju bara tänka er hur det känns!! Fine, de är inte jättestora de som jag gör låten med, men vad sjutton gör det? Det är ändå en dröm som går i uppfyllelse!

När studion var klar for jag iväg till stallet för att mocka, fixa hö och kraft och rida min as jobbiga häst. Fy, hon var sååå stretig och arg och ja, jobbigt. Kom jag åt henne protesterade hon ett bra tag innan hon faktiskt lugnade ner sig och blev jättefin, så jag hoppas hon är fin även idag, gärna lite tidigare denna gång också dock... 
 
Men ja, allt rullar på som vanligt. Jag har som sagt mycket att göra!
Ikväll har jag insläpp(6 hästar) och ska rida Nelli, samt svänga införbi mormor för att hjälpa henne med lite grejer. Imorgon måste jag rida på morgonen och putsa allt som ska putsas för att sedan sjunga hela kvällen på min morbrors 60-årsfest och på sön är det tävling. Tack och lov kan Josefin köra mig då pappa inte kan, så jag går direkt in i en 110 som första ryttare. Jag HATAR HATAR HATAR att vara först då jag har så svårt att komma ihåg banor, men jag får göra mitt bästa. Josefin är med och kan hjälpa och någon gång måste jag ju lära mig att starta först också, för det kommer hända fler gånger även om jag hatar det. 
 
Nu ska jag kolla lite på YT och dricka min Nocco så jag blir pigg och glad! Har äppelpaj i kylen som jag gjorde igårkväll och allt finns hemma för vaniljssås, så det lär jag leva på ikväll, haha! Såååå gott!!!
Meeen vi hörs då!
Puss och puss!