Karolina Westberg

Trim på banan
 
Hej och hå vad trött jag är nu. 
Jag har lyckats dra på mig mammas förkyldning i en betydligt mildare variant. Jag känner mig liksom inte sjuk direkt, utan jag känner mig snarare inte frisk. 
 
Idag har jag gjort en hel del, samtidigt som inte så mycket. Jag var först vid min pappa för att ge honom presenter och lite (Utan någon spec anledning mer än att han är min papi <3) och begav mig sedan mot banken för att lösa in en check. Hem och redigera vlog var next up, men jag har inte bestämt mig om jag ska lägga upp den än eller inte, hmmm. 

 
Efter det åkte jag iaf till stallet. Jag mockade (min egna box) för första gången på hur länge som helst, fyllde höpåsar och kraft. Jag hade insläppet så jag tog in 2 hästar till också och Nelli gick ett pass på banan där vi bland annat jobbade upphöjda travbomar (eller kavaletti) på medellinjen vilket gick bra. Hon var lite konfunderad i början och vinglade en hel del tills vi fick ordning på alla kroppsdelar och hon gick super! I början travade jag bara över, men gick sedan över till travbomar, halt, galopp, travbomar, halt, galopp osv osv osv och hon var väldigt fin i slutet! Lite stel till vänster, men det får jag faktiskt förvänta mig när hon inte blivit riden så som jag velat på senaste. 
 
Har en hel del att skriva, samtidigt som inget vettigt, så jag avslutar inlägget här och säger godnatt! Jag lär somna direkt!
Godnatt, ses imorgon!