Karolina Westberg

Buskorv
 
Hej och hå, nu är jag tillbaka hemma igen!
Vi hade ovanligt nog väderguden på vår sida då det var näst intill regnfritt under tiden vi red. 
Nelli jobbades vanligt på marken och jag tycker faktiskt hon känns starkare (i kroppen alltså) för var dag som går och hon blir mer stadig. Hon trimmades som sagt och red över 3 bomar med 8m mellan varje, så två galoppsprång blev ganska lagom och sedan fick hon gå över kavaletti ca 2ggr innan vi gjorde om så det var en stutts med endast två "hinder" på medellinjen, mittbomen på de tre bomarna på ena långsidan ändrades till 2 och fem galoppsprång lite fram för oss, sedan låg andra bomar lite utspritt som jag bara rullade över. 

Jag behöver träna mycket på att rida fram när det kommer till bomar och hinder. Samla kan vi, men jag har svårt att komma fram, därav galoppövningen jag troligtvis kommer rulla på en hel del nu framöver. I övningen ingår att jag ska sätta upp en galopp som jag ska hålla från början till slut, och det mina damer och herrar, det är jag fasen inte bra på, utan jag hamnar rellativt fort tillbaka i min vanliga takt, vilket absolut inte är undertempo, men det kommer bli sååå mycket lättare när vi kommer fram lite. Som det är nu tar jag hellre bort ett galoppsprång både innan och efter hindrena, vilket gör då att det blir betydligt jobbigare för Nelli, så ja, det måste vi båda träna på. 
I alla fall.. Hon var väldigt fin, mjuk och ridbar och hittade på lite bus när hon tyckte det blev jobbigt. Mini-bockningar och rusk på huvudet, haha!
 
Mockningen blev efter ridpasset, och jag HATAR att inte ha allt sådant klart innan, men i och med att jag och Josefin bestämde en tid rätt sent så hann jag inte. BLÖ! Jag vill verkligen ha ALLT klart. Höpåsar, sopad stallgång (förutom där vi ännu ska gå), kraft i hinkarna och masch i krubben. Vattenkoppen checkas alltid av och nytt spån läggs in om det behövs, men som sagt, det vill jag ha klart innan, men icke idag och det blir sååå mycket jobbigare då konstigt nog.. Jaja, jag ska inte klaga, men jag föredrar att fixa allt innan ridning ;) 
 

Nu ska jag äta lite mellis. Ska testa propud jordgubb. Har testat vanilj och choklad, både i flytande och fast pudding. Har testat några andra flytande smaker, men jag har inte gillat någon, men skulle jag välja skulle jag ta vanilj, men det är bara det att den är så sakrans söt. Puddingen går ibland, men jag tycker den är för bastant typ... Jaja, nu ska jag smaka jordgubb iaf! Tjoho!
 
Update: Den var inte god....