Karolina Westberg

En snabb uppdatering
 
Hejsan! Jag tänkte bara berätta lite för er vad som är på g etc. 
I lördags och söndags var det träning för Hans-Olov (A-tränare) med Nelli. 
Första dagen var markarbete med travbomar, stutts och en linje med 2 oxrar, vilket gick bra! På söndagen var det banhoppning och träningen gick både bra och SKIT, men mer om det när filmerna kommer upp. Jag lyckades försova mig sååååå grovt... Vaknade samma tid som vi skulle ÅKA FRÅN STALLET?!?!??!?!?!! MEN, de jag åkte med väntade tack och lov någon min, så det enda jag gjorde var att klä på mig, sätta på Nelli skydd och åka.. Thea packade ut all utrustning och ja, sen åkte vi.. Hej och hå vad hektiskt.. Och det konstigase är hur jag vaknade... Jag vaknade av att en ljus skepnad öppnade min dör, tog fram sin vänsterarm och pekade på sin klocka med andra handen, varav jag frågade högt "vad är klockan?" -inget svar- "Hallå??" och sen vaknade jag och SPRANG upp, bokstavligen. De andra måste undrat om de fått in en elefant i huset eller något.... 
 
Jaja, träningarna gick bra, men mer om det när filmen kommer som sagt. 
På tal om film så kommer en ny stallvlogg upp imorgon igen, tjoho!! Den skulle egentligen upp idag, men det gick inte så bra att ladda upp den i början. 
 
Mer då?
Jag var i Visby på ett möte imorse som tog ca 1,5h plus 2h bilresa. Stallet fixades. Gjorde två boxar och longerade Nelli vilket gick sådär. Till slut blev hon avslappnad, annars hade hon lite raket i baken, så ja.. Det gick, men inte mer än så typ så imorgon går hon ett pass på banan sen ska jag sätta mig och planera upp vilka dagar hon gör vad inför eventuella tävlingen på lör. 
 
Men hörrni.. Om detta ska hållas kort måste jag sluta nu. 
Imorgon gör jag stallet på fm och åker in för att shoppa med Thea på em
 
Kom ihåg vloggen imorgon! 5.30 kommer den upp! 
Hörs imorgon!
Godnatt!
 
#1 - Anonym

Hej karro tänkte bara säga att tävlingen är på söndag så du vet haha, kram!

Svar: Oj, hehe, vilken tur!!! Tack!
Karolina Westberg