Karolina Westberg

FULLT
Hej och hå vilket tight schema jag har för tillfället. Idag var jag med min mormor på röntgen i Visby hela fm. Röntgenfotograferingen tog ca 30min, sen tar det en timme dit och hem, samt förberedelser innan i ca 45min innan hon rullade in i maskinen. Efter det åkte vi iväg på lite ärenden de hade och sedan for vi hemmåt och jag åkte till stallet. 
Innan dess kilade jag faktiskt in till Josefin och Dennis och pratade lite med dem och busade med världens finaste lilla Stella som om bara någon dag fyller ett och då ska hon få massa fina saker!
 
Fokus och så ja...
Stallet då?
Det gick både bra och dåligt.. Jag började med att mocka, fixa hö och kraft, samt fixa lite med förvaring av täcken och lite sådant innan jag hoppade upp på min grå springare som levererade ett kanonpass! Hon har verkligen börjat bli ridbar och lösgjord nu och det känns så himla bra att vi faktiskt tar oss framåt på marken. Snart hoppas jag att jag även kan komma iväg på hoppträningar också så vi kan utvecklas även där. Nästa träning är iaf nu i helgen, lör och sön för A-tränaren igen vilket ska bli superkul! Hoppas han ser att jag verkligen tagit till mig det han sa senast och ser en förbättring. Annars är det bara på't igen, ännu hårdare!

Men hörrni... 
Jag har ett ännu tightare schema imorgon. Jag ska åka till Visby på morgonen för ett möte. Egentligen skulle jag till studion efter det, men det hinns inte med. Jag måste köpa klippmaskin, klippa Nelli, rida Nelli, putsa, mocka, fixa hö och kraft och ta in alla hästarna innan jag ska vidare till nästa stall och klippa ännu en häst. Phu, hoppas jag hinner! Lör och sön är som sagt träningar. Jag började klippa Nelli idag tills jag insåg att min klippmaskin inte riktigt klarar av det, så ja.. Får köpa en ny. Kul....... Det är ju så billigt!! Menmen, jag kommer oavsett behöva en förr eller senare, så imorgon får det bli då Nelli är... ja.. Klippt på halsen och sedan bara någon fläck här och var. 
 
Jaja, nu måste jag sova! 
Godnatt!