Hallå, kan vi ta en min åt min ortursdag jag hade igår?
Jag tappade blomkruka, ramlade pladask på mage med tallrik i handen och datorn for i golvet ihop med en till tallrik. Jag var sjukt trött i kroppen och red som en kratta  och ett möte med DJ's från USA blev inställt. Jag sov nästan hela dygnet. Sov och sov och sov och sov, drömde vidriga drömmar, bland annat att jag hittade tabletter jag skulle överdosera med och blev jagad för att de skulle försöka hindra mig. Fy, det var länge sedan jag gjorde något dumt nu, men ändå finns det kvar i mina drömmar. Jag är dock sååå glad över att jag klarat mig så länge nu! Visst kan det komma bakslag, men de kommer inte bli så hårda som mina tidigare tack och lov. Längtar tills jag kan känna mig lika stolt över mig själv som dagen jag insåg att jag hade varit utanför heldygnsvården i SEX MÅNADER!! Ett helt jäkla halvår! 

Imorgon är det dags för tävling, vilket jag trodde var på söndag, men nope, lördag - imorgon..... HATAR hur jag missat med en hel dag, men för Nellis del passar det lika bra med tävling imorgon som i övermorgon. Hon trimmas idag på banan och sen är det resten som ska fixsas. Svansen och manen ska tvättas, likaså all utrustning och allt ska packas. Nelli kommer få en fläta i svansen att sova i så vi inte kommer till stallet imorgon och inser att svansen är brun igen av lera... Thea åker med mig och hjälper till som vanligt. Hon är verkligen värd guld och diamanter för hennes hjälp! 

Imorgon lämnar vi stallet 9.30 och åker mot Traume. Tävlingen går på gräs, så broddar ska i och boots ska på. Jag gillar känslan jag fick sist på gräs och hoppas på att morgondagen bjuder på samma. Rider laget i 1m och individuellt 110 och hoppas att det går bättre än sist! Rundan kändes dock bättre än vad resultatet visade, men så är det ju ibland lika väl som det kan bli tvärt om. 

Nu ska jag och mamma på tippen med kläder. Vi ska till Gekås, Ullared om ca en vecka så vi har rensat ur våra garderober med kläder vi inte använder. Det fina åker till kupan och det som är trasigt hamnar på tippen, så vi hörs sen efter stallet!
Lots of love!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress