17 september 2017

Regnmorgon

Min dagbok

 
Godmorgon, eller goddag är det nu... 
Jag vaknade för några timmar sedan, gick upp och åt frukost, kollade lite på datorn och hade världens magont och var svullen till tusen... Fy, jag hatar verkligen när det blir så, men tack och lov händer det inte allt för ofta.
Jag har kollat lite på YT och även lite på Hollywood fruar för skojs skull och ja, bara legat i sängen med en nocco bredvid mig och ska alldeles strax åka mot stallet för att rida ihop med Josefin. 
 
Nelli fick vila igår av lite olika anledningar, men hon fick åtminstonde massa mys och fick komma in i boxen och sova, men idag hoppar jag upp igen och hoppas på att magen tycker det är okej. Regnet faller ner lite mer nu än för någon timme sedan typiskt nog, så den nya regnkappan skall invigas. Det ska bli väldigt intressant att se hur den är att rida med faktiskt! 
 
Jessica Havdell

Juste, igår var jag, Josefin och Helen och kollade (och jag fotade lite, bland annat bilden ovan) på hoppning, bland annat GA-kuppen där värdiga vinnaren Louise Cron stod högst uppo på prispallen följt av två ryttare från min klubb, Jessica Havdell och Alva Wallen Keller, stort grattis till er alla och bra kämpat!
 
Next -> Stallet 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress