Karolina Westberg

Som vanligt
Hej och hå, här rullar livet på!
Jag har haft såååå mycket att göra nu och har det fram till och med mån och det är både skönt och lite stressigt. Igår åkte jag hemifrån lite innan 9 och kom tillbaka lite innan 21 med en full dag däremellan. 
Dagen började med ett möte som var avklarat ganska snabbt och sedan for jag raka vägen till Visby för att vara i studion. En ny låt gjordes och det sista till USA spelades in. Är verkligen sååå taggad på vad musiken har att ge mig framöver, för snart hoppas jag fasen det börjar ta fart och jag är sååå glad att ena låten åker raka vägen över över atlanten och landar i LA för det sista finliret innan låten ges ut. Och att den ges ut just i USA kan ni ju bara tänka er hur det känns!! Fine, de är inte jättestora de som jag gör låten med, men vad sjutton gör det? Det är ändå en dröm som går i uppfyllelse!

När studion var klar for jag iväg till stallet för att mocka, fixa hö och kraft och rida min as jobbiga häst. Fy, hon var sååå stretig och arg och ja, jobbigt. Kom jag åt henne protesterade hon ett bra tag innan hon faktiskt lugnade ner sig och blev jättefin, så jag hoppas hon är fin även idag, gärna lite tidigare denna gång också dock... 
 
Men ja, allt rullar på som vanligt. Jag har som sagt mycket att göra!
Ikväll har jag insläpp(6 hästar) och ska rida Nelli, samt svänga införbi mormor för att hjälpa henne med lite grejer. Imorgon måste jag rida på morgonen och putsa allt som ska putsas för att sedan sjunga hela kvällen på min morbrors 60-årsfest och på sön är det tävling. Tack och lov kan Josefin köra mig då pappa inte kan, så jag går direkt in i en 110 som första ryttare. Jag HATAR HATAR HATAR att vara först då jag har så svårt att komma ihåg banor, men jag får göra mitt bästa. Josefin är med och kan hjälpa och någon gång måste jag ju lära mig att starta först också, för det kommer hända fler gånger även om jag hatar det. 
 
Nu ska jag kolla lite på YT och dricka min Nocco så jag blir pigg och glad! Har äppelpaj i kylen som jag gjorde igårkväll och allt finns hemma för vaniljssås, så det lär jag leva på ikväll, haha! Såååå gott!!!
Meeen vi hörs då!
Puss och puss!