Karolina Westberg

Tävlingfilmer - 2 Sep
Här är dagens första klass, en 1m lagtävling. Och till denna klass kändes det som att man slog på en knapp när jag kom in på banan som gjorde att Nelli visste EXAKT vad som gällde. Häftig känsla, men jag undrar hur det kan vara så med tanke på hur oerhört få starter hon gjort. Hon lyssnade bra och hoppade väl, så jag är supernöjd! Samtliga i laget red noll rundor, vilket ledde till VINST utan omhoppning! Så duktiga allihop!

Till 110-klassen kändes hon något trött, vilket är fullt förståeligt. Vi har ju knappt hoppat liskom, så det var okej. När jag gick banan tänkte jag speciellt på hur mycket svårare den var från klassen innan, men jag var taggad och trodde jag skulle rida banan bra! And I did, däremot plockar jag mycket och lägger in ett extra språng på många ställen så det måste jag verkligen verkligen träna på. Att våga RIDA PÅ hindret och inte lägga in det där sista språnget. Jag red långa vägar och tänkte inte på tiden alls, vilket gav mig ett tidsfel plus att 2 bomar föll. Jag hade satt max en bom ner som mål men absolut inget stopp och det gick ju nästan. Sista bomen rullade, ett räcke som hon generellt hoppar sämre på, men jag tror tröttheten spelade stor roll till just den. Vi rev även hinder nr 5, en oxer med 6 språng till ett räcke och självklart la jag in både ett extrasprång till oxern och även 7 på linjen istället för 6. Jag MÅSTE verkligen träna på att våga rida på, det kommer bli så mycket lättare då! 

Jaja, här är rundorna i alla fall och jag är faktiskt väldigt nöjd även om 2 bomar föll i 110. Det är trots allt vår andra start på den höjden och sista bomen föll på grund av lite trötthet, så vi ska träna vidare med styrka, kondis och att jag ska våga rida på bätte! Work!