6 april 2018

This day

Min dagbok


Och så var denna dag slut, äntligen! Inte för att den varit dålig på något vis, men varje dag är en kamp i sig vill jag lova och just nu är det lite tufft faktiskt, men jag krigar på! Stänger egentligen mest av för att slippa allt om jag ska vara ärlig, men ändå..
 
Idag har jag i alla fall varit i stallet rätt mycket. Fixade båda boxarna, duschade ena hingsten (Emmerton VDL) och strosade runt. Tog in alla hästarna och började fixa Nelli ingör ridpasset. 
I går  gick hon ju ett ordentligt lösgörande vilket gav resultat idag. Hon var mycket mjukare och lyssnade fint, däremot spänd av det blåsiga vädret och lite annat runt omkring, men fin faktiskt! Det ska bli väldigt kul att träna för Ottosson nu i helgen och Lotta nästa vecka och få lite (förhoppningsvis) cred och sedan massor att jobba vidare med, men jag är positiv, det känns som vi är på rätt väg i alla fall! Skrittade av henne ute med Mikaela och hade en väldigt trevlig stund både under passet och efter när vi fixade allt! Hon är verkligen en trevlig prick!
 
Imorgon ska jag upp äckligt tidigt vilket jag HATAR, men det vet ni nog vid det här laget.. Är verkligen sååå rädd att inte vakna eller att vara "bakis" av medicinerna.. 
Så nu ska jag försöka sova!
Vi hörs imorgon!
 

5 april 2018

ATM

Min dagbok

(null)
 
Heeejsan! Hur har ni det?
Just nu sitter jag i stallet och väntar på att världens bästa hovslagare ska bli klar! Nelli är färdig och Deb är snart klar. Har fixat deras boxar, sopat och fixat lite under tiden och just nu sitter jag i fåtöljen i sadelkammaren med en Nocco i handen. Jag hade en bra start på dagen. Vaknade innan klockan ringde, åt en risifrutti och satt ute en sväng med mamma innan jag åkte till granngården för att köpa mer B-vitamin och kylande liniment  då mitt snart snart snart är slut. Dessvärre hade dem inte linimentet hemma så jag får köpa det när jag ska till Visby på måndag istället. Kom däremot hem med en ny ryktborste till Nelli  som faktiskt var väldigt väldigt bra!😅

Snart är hästarna klara och då ska Nrlli ridas och Deb ska få skutta ut i hagen igen! Det regnade förut men nu har det faktiskt avtagit och blivit riktigt fint så det ska bli kul att rida! Behöver rida lösgörande på Nelli då hon var rätt stel igår vilket inte är så konstigt med tanke på att hon tävlade, longerades, vilade, skrittade ut, red ut och sedan trimmades igår, så igår och idag går hon lösgörande inför helgens hoppträningar för Hans Olof Ottosson!
Rider sjukt tidigt dock vilket alltid är jobbigt för mig då mina mediciner kan göra mig väldigt trött morgonen därpå, så jag är alltid jättenervös över att jag inte ska vakna, det har hänt om man säger så.. ändå har jag alltid MINST 5 alarm:/ det är inte så att jag vaknar och stänger av, utan jag vaknar verkligen inte..
Jaja, jag får väl hoppas på det bästa! 

Nu ska jag dricka vidare och sitta här och ha det bra!
Vi hörs sen!
(null)
Tro det eller ej, men vädret är FANTASTISKT ute nu! Det är varmt, soligt, vindstilla och blå himmel, PERFEKT att rida på utebanan! Däremot blev träningen inställd då Lotta inte kunde ikväll, så jag får rida själv. Så next up är stallet, fixa två boxar, rida Nelli och sedan ta in, 17.30 ska jag och min lillebror till pappa för att äta middag vilket ska bli kul! Träffar inte pappa så ofta nämligen!
 

Nu måste jag dra för att hinna, så vi hörs! Hejsvej säger jag och min lyckodricka som gör att jag slipper vara dö-trött på dagarna. Börja dock inte med den, det är fett ovärt.. Jag lägger på riktigt över 1000kr I MÅNADEN på Nocco.. FÖRSTÅR NI HUR SJUKT DET ÄR?!?!?! För lite j*vla koffein?!?!??! Dumt dumt dumt, men jag hoppas jag kommer kunna sluta när jag skär ner på all medicin som gör mig trött, även om grejen med medicinerna är att jag ska bli seg typ, men men, 
vi ses!