5 april 2018

ATM

Min dagbok

(null)
 
Heeejsan! Hur har ni det?
Just nu sitter jag i stallet och väntar på att världens bästa hovslagare ska bli klar! Nelli är färdig och Deb är snart klar. Har fixat deras boxar, sopat och fixat lite under tiden och just nu sitter jag i fåtöljen i sadelkammaren med en Nocco i handen. Jag hade en bra start på dagen. Vaknade innan klockan ringde, åt en risifrutti och satt ute en sväng med mamma innan jag åkte till granngården för att köpa mer B-vitamin och kylande liniment  då mitt snart snart snart är slut. Dessvärre hade dem inte linimentet hemma så jag får köpa det när jag ska till Visby på måndag istället. Kom däremot hem med en ny ryktborste till Nelli  som faktiskt var väldigt väldigt bra!😅

Snart är hästarna klara och då ska Nrlli ridas och Deb ska få skutta ut i hagen igen! Det regnade förut men nu har det faktiskt avtagit och blivit riktigt fint så det ska bli kul att rida! Behöver rida lösgörande på Nelli då hon var rätt stel igår vilket inte är så konstigt med tanke på att hon tävlade, longerades, vilade, skrittade ut, red ut och sedan trimmades igår, så igår och idag går hon lösgörande inför helgens hoppträningar för Hans Olof Ottosson!
Rider sjukt tidigt dock vilket alltid är jobbigt för mig då mina mediciner kan göra mig väldigt trött morgonen därpå, så jag är alltid jättenervös över att jag inte ska vakna, det har hänt om man säger så.. ändå har jag alltid MINST 5 alarm:/ det är inte så att jag vaknar och stänger av, utan jag vaknar verkligen inte..
Jaja, jag får väl hoppas på det bästa! 

Nu ska jag dricka vidare och sitta här och ha det bra!
Vi hörs sen!
(null)Emelie

åh vad skönt att ha skoningen gjord sen! :D En fåtölj i sadelkammaren är kanske något jag borde införskaffa :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress