Karolina Westberg

Nells
 
( Fyyy vad jag längtar till utomhussäsongen!!!!!!! )
 
Hejsan på er! För tillfället sitter jag i sängen och kollar på Idol. 
Jag kom hem för några timmar sedan efter en lite längre dag i stallet. Jag och Josefin fixade våra boxar och körde sen med bil och släp mot Klinte för att hämta foder och självklart tog vi tillfället i akt för mig att övningsköra med bil och släp. På vägen tog vi även tag i våran pant och pantade ca 200 burkar....... Hehehee
Väl tillbaka red jag Nelli en sväng på banan som för första gången på en tid var ridbar. Det ligger ännu snö ute, men banan var till största del bra! 
Nelli har börjat bli väldigt fin faktiskt! Hon blir mjukare och mjukare och känns super! Visst är det fortfarande massa jobb, men det går verkligen framåt! Så fort man fattar galopp sänker hon huvudet och slappnar av. Hon älskar verkligen att vara där! Skritten och traven är mycket sämre, så vi jobbar mycket i galopp. Självklart även i skritt, men väldigt sällan i trav faktiskt just för att hon spänner sig
 
Och så var det ny dag.... 
Jag blev aldrig klar med inlägget, så jag börjar om på nytt nu, väääldigt kort ↓
 
Igår tränade vi för Lotta vilket gick sådär. Vi jobbade på, men det var kämpigt! Åter igen är det svårt i skritt och trav, men vi kämpade på och vi båda var trötta efter träningen. Jag red fram henne rätt länge och ordentligt också för att få ett lite hårdare pass. Idag fick hon jobba lite markarbete. En stutts på volt, sedan ett kryss och ett räcke på medellinjen. Det gick till en början bra, men Nelli har en ful olat när hon blir trött - stanna.. Så fort man får över henne igen så är det lugnt och man kan köra på igen för att sedan avsluta, men det är inte alltid så lätt att få henne att komma dit. Mycket beröm och klapp på halsen! Imorgon ställer jag nog bara upp någon enkel övning, sedan ska hon få jogga och sen gå på lina. 
 
Nu ska jag sluta pladdra. Långt inlägg blev det.. Får bättra mig! ;) 
 
 
Touching
 
 
 
Jag älskar verkligen sådana här starka framträdanden! Framträdanden där man känner MYCKET
Titta exempelvis på dessa!
Kort text, men jag låter klippen tala för sig själva
Starka och fina tjejer!
 
 
Studio och stall
 Hej på er!
Idag är det onsdag och en helt okej sådan. Jag var hemma idag till lite innan 13 då jag var på ett möte för att sedan åka till stallet. Jag fixade Nellis box, busade en hel del med Stella och hade det allmänt bra! Rida hann jag dessvärre inte då jag skulle äta middag med papi i lägenheten vid hanns arbete (han äger en tandläkarpraktik) vilket såklart var mysigt!
 
Igår var första dagen som utskriven och jag var en sväng i studion för att testa en ny mic vilket var skoj! Fick sjunga myyycket och det är ju det som är roligast! Mixa kan Patrik göra mestadels själv ;) 
Efter studion var jag iaf i stallet och red Nelli vilket gick bra! Lite bångstyrig är hon ju ibland, men hon har samtidigt börjat bli väldigt fin! Testade även en ny läderolja på magplattan, mina skor och mitt träns, så det ska bli väldigt kul  att se resultatet imorgon. 

På tal om imorgon så kommer även hovslagaren för att göra lite manikyr och pedikyr på våra fina hästisar och sen ska Nelli motioneras! Jag tänker att hon rids vanligt på marken imorgon och att jag rider igenom en liten stutts/gymnastikövning som står uppe dagen efter, längtar redan tills den dagen!!

Ikväll ska jag se på mästerkockarna och ha det allmänt bra!
Hittar ni på något skoj ikväll?
Tell me!