14 februari 2018

Studio och stall

Min dagbok

 Hej på er!
Idag är det onsdag och en helt okej sådan. Jag var hemma idag till lite innan 13 då jag var på ett möte för att sedan åka till stallet. Jag fixade Nellis box, busade en hel del med Stella och hade det allmänt bra! Rida hann jag dessvärre inte då jag skulle äta middag med papi i lägenheten vid hanns arbete (han äger en tandläkarpraktik) vilket såklart var mysigt!
 
Igår var första dagen som utskriven och jag var en sväng i studion för att testa en ny mic vilket var skoj! Fick sjunga myyycket och det är ju det som är roligast! Mixa kan Patrik göra mestadels själv ;) 
Efter studion var jag iaf i stallet och red Nelli vilket gick bra! Lite bångstyrig är hon ju ibland, men hon har samtidigt börjat bli väldigt fin! Testade även en ny läderolja på magplattan, mina skor och mitt träns, så det ska bli väldigt kul  att se resultatet imorgon. 

På tal om imorgon så kommer även hovslagaren för att göra lite manikyr och pedikyr på våra fina hästisar och sen ska Nelli motioneras! Jag tänker att hon rids vanligt på marken imorgon och att jag rider igenom en liten stutts/gymnastikövning som står uppe dagen efter, längtar redan tills den dagen!!

Ikväll ska jag se på mästerkockarna och ha det allmänt bra!
Hittar ni på något skoj ikväll?
Tell me!
 
Anonym

Säg om läderoljan var bra! Funderar på att köpa än då lädret blir så tråkigt under vinterhalvåret

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress