(null)
Om mig
• Jag sätter mina trosor ut och in MINST en gång i veckan

• Jag äter maränger istället för godis

• Jag har bara växt EN HALV CM sedan jag gick i sjuan

(null)

Om Nelli
• Hon tar alltid upp huvudet till mitt ansikte när vi säger hej och oftast måste man pussa på henne för att hon ska ha hälsat klart

• När man longerar henne och ska säga "traaava" behöver man inte säga mer än "tra.." innan hon far i väg i full galopp, tjuter och hoppat omkring, Hahaha!

• Man får inte raka henne i slutet av halsen eller nära hennes öron då hon är väldigt rädd från en olycka hos tidigare ägare, men det blir bättre och bättre! Förut kunde man inte ens göra en oförberedd rörelse innan hon slet sig i panik

• Nelli har varit otroligt mötesskygg (av en krock med en annan häst innan hon kom till mig) vilket blivit otroligt mycket bättre, men inte helt bra än tyvärr

24 januari 2018

Stallet

Min dagbok

 
Hej på er!
Idag är det onsdag vilket i vanliga fall brukar betyda träning. Däremot är jag fortfarande inlag då det blev ingenting av. 
Idag ha jag i alla fall varit i stallet!! Jag har legat inne en vecka nu och har bara varit hos henne en gång plus denna. Det var även första gången jag red på en vecka och tänkte mig en spattig häst som mot förmodan inte var spattig alls. Hon kändes stabil i formen men det märks ju att vi inte ridit på en vecka, lite ringrostigt men sååå skönt!! 

Imorgon blir det ridning igen, tänkte skriva lite mer ingående imorgon för variationens skull!
Nu ska jag dricka äppeljuice  så vi hös imorgon, hehe, puss och kram

 
 Jag och Beginia på vår första tävling

 

Fråga: Vem tränar du för nu? Känns som du byter tränare rätt ofta?

Svar: Hejsan! Jag tränar för tillfället DRESSYR för Charlotte Hägring, ska hoppa lite hemma för Josefin och annars rida för fastlandstränarna som kommer ner till ön med jämna mellanrum.

Jag byter inte tränare så jätteofta om jag ska vara ärlig. Jag red för Lotta med Beginia också, men har inte tränat dressyr för någon alls sedan jag köpte Nelli. Hoppningen blir lite "blandat" däremot. Jag har ridit för tränarna som kommit ner, men det har inte varit samma hela tiden pga förhinder. Först red jag för Lasse Berglund, sen kunde han inte komma mer och då red jag för Mikael Nolin, sen kunde inte han komma mer. Då kom istället Mikael Greveback ner, samt Hans Olov Ottosson och dem har jag ridt för fram tills uppehållet nu. I framtiden blir det Hans Olov Ottosson som kommer komma ner till ön och däribland ska jag rida. Hemma blir det Josefin eller någon annan när jag får körkort. Så ja, jag har bytt en del i hoppningen pga förhinder hos tränarna, annars hade jag bara haft Lotta och fastlandstränaren.