Karolina Westberg

Tröttis
 
Hejsan!
Nu ligger jag i sängen och väntar på att jag ska bli trött, men det lär tyvärr dröja ett tag då jag först sov till ca 12 fr att sedan vara uppe en stund och sedan sova till 15.. Trött tydligen.. Jag har haft alarm på 10 och 10.30 nu för att jag ska komma upp i tid, men det har uppenbarligen inte funkat. Får försöka imorgon igen så jag kan vara vaken på dagen, det är ju trots allt då livet är i rullning med musik, stall, civilisation etc. Så jag har inte så mycket att berätta idag faktiskt!

Jag var i stallet och red ut till en åker där jag red lite. Red på poponchini-bettet vilket inte alls funkar lika bra ute som peewee, däremot funkar det super på banan. Jag red igång henne på vägen till åkern i alla gångarter. En del skritt, lite trav och galopp. På åkern jobbade vi enbart galopp, vilket gick bra, men det hade gått bättre med peewee. 
 
Nu ska jag kolla på sändning från falsterbo!
Bye
 
Penicillin kur
 
Hejsan hejsan!
Just nu sitter jag i sängen och väntar på att det ska bli kväll så jag kan börja min penicillin kur. 
Varför denna då?
Jo, allt började med mina ben som ni såg. Jag sökte för det och fick hydrakortisonsalva mot det. Detta hjälpte inte utan blev bara värre och värre vilket då gjorde att jag sökte igen efter överenskommelse och fick mer salva. Däremot hände någonting med mig efter varje natt. Först benen, sen munsår, sen svullen och ond körtel under hakan, sedan svullen och ond kind, ännu mer på benen osv osv, så jag åkte dit igen och fick då penicillin då jag har infektion i huden. Alltså ska ingen kortisonsalva användas, jag ska inte ha på någonting på mina ben utan bara ta penicillinet vilket känns bra! En tablett på morgonen, en vid lunch och en till kvällen, så jag börjar ikväll och hoppas det ger med sig! Känner mig allmänt sjuk med ont i halsen och huvudet men har ingen feber även om det känns som det. 
 
I alla fall.. 
Idag var jag i stallet på fm. Var där lite innan 11 då hovslagaren skulle komma och slå på Nelli sin tappsko. Hon fick sedan gå på lina över lite bomar och jobbades genom det. Inte inspänd. En del tempoväxlingar men inte så många övergångar utan hon fick mer jobba på i ett bra tempo och få upp galoppen och få igenom traven vilket gick bra! Imorgon rider jag troligtvis ut. 
 
 
I övrigt har jag näst intill bestämt mig för att sälja båda mina bilar och istället köpa EN som både kan dra och är billig. Så är det någon som är intresserad av antingen en Chevrolet trans sport eller Citroen C3 så hör av er! 

Next - Middag
 
Hurts - Cover