Under den senaste tiden har jag haft mycket musik omkring mig. Det har varit uppträdanden för mig, jag har lyssnat på andra etc och har insett hur mycket jag brinner för just musiken. Om ni går in på min in på min instagra (Karolinaawestberg) så finns en film från när jag uppträdde på studenten. Har jag ett grått, glittrigt set på mig så har du kommit rätt. Lyssna på filmen och känn in känslan. Wow wow WOW säger jag bara! Jag ÄLSKAR att höra publiken jubla, ställa sig upp och klappa händer för MIG, den känslan är så otroligt fantastisk så jag kan inte ens beskriva det med ord mer än att säga att jag verkligen älskar det! Jag vill sjunga och jag vill bli etablerad artist, stå på stora scener inför miljonpublik, hur coolt är inte det?
På tal om det så är det ett av mina mål innan jag dör. Just att sjunga för miljonpublik. Förstår ni hur kul det hade varit? Det hade varit en av de absolut bästa dagarna i hela mitt liv!
Snart släpps ny musik från mitt håll också, vilket ska bli hur kul som helst! Vi har jobbat sååå mycket med den här låten och har alltid sett dens fulla potential, men den har varit svår vissa gånger, men nu äntligen är den klar! Så nu ska vi bara vänta in rätt tid, sen får ni höra! Yeei!

Nog om musiken.. 
Dagen: 

Den började med ett möte som gick rätt snabbt och sedan åkte jag iväg till stallet för att rida ut Nelli vilket gick bra! Tvättade även hennes svans som var riktigt skitig.. Efter stallet åkte jag hem en sväng och åkte sedan iväg med mamma för att lyssna på Gotlandsmusikens Brass vilka även spelade på filmen ni såg på instagram. Konserten var superfin och det var kul att träffa dem alla igen :D 

Imorgon ska jag till Visby med Thea. Vi ska egentligen mest kolla på hästsaker men det är ju alltid riktigt skoj faktiskt!
Nu ska jag sova, så vi hörs imorgon! 
Godnatt
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress