Hejsan svejsan sixten blixten!
Okej.. Vad f*n håller jag på med?
HEJ!
Hej!
Just nu sitter jag på golvet i MITT rum, HEMMA hos mig vilket känns alldeles underbart! Morgonen var tuff och jag var absolut inte i körbart skick vilket då innebar att jag stannade i Visby tills viss medicin börjat verka och att jag helt enkelt skulle vara lite mer... ehm, ja, lite mer typ normal eller vad sjutton man nu ska säga. Tidern gick i alla fall fort ändå. Jag packade, sminkade mig och åkte sedan efter lunch. Första stoppet var faktiskt på max med deras Crispy Nuggest som är så jäkla goda! Stopp 2 var för att hämta foder till Nelli och stopp tre var stallet. 
 
Nelli fick gå på lina idag. Tänkte mycket på vad Johanna (Equiterapeuten) sa kring tempo för Nelli, så hon fick jobba på lite mer än vanligt kan man ju säga, men hon verkade himla nöjd ändå! Imorgon får vi se vad jag ska göra, säkerligen rida ut en sväng.
 
Ikväll har jag tänkt att jag ska försöka göra en instagram-film som ska komma upp imorgon, men vi får se hur det går med det! Hemma är det i alla fall taco-mys, så jag tror jag och mamma ska sätta oss och kolla på någon bra kriminal-serie!
På tal om film till IG, följer du mig? Jag heter "Karolinaawestberg" där och "karrowestberg" på Snapchat!
Jag har även ÄNTLIGEN hittat min laddare till kameran nu! SOM JAG LETAT!! Har kollat över allt förutom där den låg typ. Bakom min ryktlåda i stallet, den var dammig, men inte mer än så! 
Jag har nämligen tänkt att jag ska köpa en ny laddare just för att min varit borta, men nu slipper jag ju det! TJOHO!

Nä, nu ska jag sätta igång!
See ya!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress