Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott! I did not.. Men det var ändå inte hemskt faktiskt, så jag är glad ändå!
Jag tänkte uppdatera lite om gårdaen och dagen, so here we go:
 
Igår var jag i Visby under större delen av dagen. Jag och Thea skulle bland annat åka till Dahrves för att kolla tävlingshjälm till henne, jag skulle köpa ett peewee-bett och ridstrumpor sen hade vi några andra ärenden också. Bland annat fika med min kusin från Linköping som är nere nu under almedalsveckan. Dagen var både lyckad och misslyckad. Jag tyckte dagen var supertrevlig MEN... Dem hade varken bett eller strumpor som jag ville ha, så jag fick beställa bettet när jag kom hem istället. Så Josefin, om du läser det här..- Nu får du tillbaka ditt! 
 
Väl hemma åkte jag ganska direkt till stallet för att rida Nelli. Jag hade ställt upp tre bågar med stutts. Två på varsin ände av svängen från kortsidan mot långsidan och en mitt på andra långsidan. Planen var att stärka och mjuka upp vilket gick super och hon fick jobba på som bara den, men hon gjorde det super! Eller nja, super och super vet jag inte.. Det tog ett tag innan hon kom in i det, men sedan gick det väldigt bra! Jag red serierna både på volt och serpentinbåge och som sagt.. Hon fick jobba hårt! På kortsidorna var det serie med 3 upphöjda snedbomar och på långsidan var det fyra upphöjda bomar. När passet sedan var klart hoppade jag av, spände upp gjorden och gick med henne så hon fick skritta av ute på asfalten istället för tråkiga banan. 

Idag då?
Jag var hos vårdcentralen nu på morgonen för att kolla upp tre grejer. 
 
1. Mina ben har fått stora utslag som inte ger sig
2. Mina bröst har vätskat sig
3. Kolla mitt finger som pajade för några månader sedan efter att jag gick runt med en häst
 
Vad blev resultatet av besöket då?
Jo:
1. Jag fick kortisonsalva att smörja in benen med morgon och kväll och vi har en teori kring vad som kan ha förorsakat det hela
2. Jag ska söka senare igen om det inte slutar, men för tillfället tror vi det har att göra med den nya medicinen jag testade
3. Mitt finger är skadat, MEN det finns ingenting att göra åt saken, så jag får stå ut ;)
Det jobbigaste är nog att inte kunna raka benen eller vara villig att gå i klänning och kjol, men snart så!
 
 
Snart ska jag och mamma åka till Visby för att kolla på en eventuellt ny telefon till mig (förhoppningsvis Iphone X). Vi har min på avbetalning och till slut brukar det bli billigare att byta, så det är det vi ska kolla idag. Mamma hade fått något mail om det, så ja, vi ska helt enkelt svänga införbi och fråga hur det ligger till!
Senare blir det stallet och troligtvis ett pass på banan för Nelli!

Nog om allt, nu kör vi! 
Vi hörs!
 
 
Marcus Voxter

va fiin blogg:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress