2 juli 2018

Ni är galna

Min dagbok


Hej på er galningar! Hur kan ni fortfarande kika in här??? Jag som lyser med min frånvaro som aldrig förr. Men det är kul!
 
Idag är en rellativt bra dag. Jag åkte hem från avdelningen tidigare i veckan och är nu tillbaka igen efter ett misslyckat medicinbyte. Jag skulle byta från Alimemazin till Sicordinol vilket inte funkade över huvud taget. Ja, Sicordinol är starkare, men nej, den funkade verkligen inte. Dels blev jag oerhört trött, blev super täpt i näsan, fick jättedålig syn mm, men framförallt blev jag sämre än vad jag var innan och det är det inte värt. Därför lades jag in igen och vi har korrigerat tillbaka medicineringan till som den var innan. Idag skulle jag egentligen åkt hem, men jag och en i personalen ska ha ett "möte", men hon kommer inte förrän imorgon. 
 
 
Nelli går det bra med! Hon var hos världens bästaste equiterapeut Johanna Modigh och fick behandling. Eller behandling och behandling, jag vet inte riktigt vad som räknas, men hon fick bland annat akupunktur. Ingen behandling för ofräcsh häst eller liknande alltså, utan bara i stärkande syfte! 
 
 
 

Idag ska Nelli få ett nytt täcke också. Köpte ett horseware täcke av en kompis, så det blir super senare i år när det börjar bli lite kallare då täcket är i fleece. Myspys!!

Nu ska jag titta vidare på tunnelbanan! 
Vi hörs SNART!
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress