4 mars 2018

1h uteritt

Min dagbok

Äntligen kom snön till användning! Jag och Josefin red ut våra små pollar igår, vilket faktiskt var både mysigt och roligt! Snön var djup på vissa ställen, och mindre djup på andra. Deb hade ett moment där hon var livrädd för där det var asfalt istället för snö och ja, det var allmänt kul och bra träning för dem! Det var andra gången Deb var i skogen och hon var såååå duktig! Vågade gå både sist och först, men oftast får hon gå bakom mig då en viss liten skimmel får TOKSPEL när hon är bakom.. Går med huvudet rakt upp och vill om om om om! Så fort hon fick gå om sänkte hon huvudet och slappnade av... Seriöst.... Snark -.- 
 
 
Idag longerades båda ute i det fina, soliga vädret. Man kommer ut och förstår inte hur man på något vis ska kunna ha ögonen öppna i ljuset som reflekteras så otroligt starkt i snön. Man vill helst ha på sig 14 par solglasögon, men det blir ju lite svårt.. Ett par skulle man däremot kunna ha, men hade vi det? 
... Nej
Efter passet tvättade jag Nellis svans, vilket var vääääldigt välbehövligt. Den var sååå äcklig och hon var gul över allt. Stallägaren ropade till och med det från lastaren... "KARRO HON ÄR JU HELT GUL!!!!" BARA för att hon vet att jag har renhets-mani gällande Nelli..... Det är dock skönt nu när det är snö då man slipper tvätta så ofta. Den blir liksom inte så skitig av exempelvis lera och annan smuts. Däremot bajsar hon ju fortfarande på den, men det brukar bara vara när jag rider och hon pooopar samtidigt iaf. 
 

Imorgon känns som en lagom dag! 9.30 ska jag och mamma lämna in en av våra bilar på rekond för att lämna in nästa kl 13.30. Vi ska hem till Josefin och Stella också för att ha lite mysigt och för att jag ska få en gemensam present från mamma och Josefin! NYFIKEN!!!!! Nelli ska ridas också och boxen ska fixas. Måste även beställa foder att hämta om någon dag (inget akut dock, utan bara så vi har hemma) 
Annars händer det nog inte så mycket. Skönt!
Nu ska jag försöka få min jäkla appelTV att funka igen och hitta något kul att titta på!
Vi hörs imorgon! <3
 
 
Linnéa

Åh vilka fina hästar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress