1 mars 2018

Snökaos

Min dagbok

 
Herre min gud vilket väder det varit nu på senaste. Många åker av och andra krockar, hamnar på fel sida av vägen eller står helt still. KAOS. Kaos och kallt. Kallt som s*tan för att vara ärlig.. Jag och Josefin red ut idag och jag ljuger inte om jag säger att man varken kände tår eller haka när passet var slut. Jag hade seriöst kunnat trycka i 50 nålar i hakan utan att känna något, det var verkligen såååå isigt i vinden! Snön var djup på vissa ställen, så hästarna fick trampa på, vilket jag hoppas gör susen! Det är ju trots allt sällan man bara skrittar ut och dessutom får dem att lyfta så mycket på benen, så det var superbra! Men kallt som sagt. 

Hästarna står inne en del nu. I alla fall Nelli, hennes hagkompis och hingstarna. Dem vill verkligen inte vara ute, så de släpps ut en sväng på morgonen och tas in tidigare beroende på vädret, men de två senaste dagarna har de kommit in rätt tidigt. Fy, dem är verkligen inte nöjda över att vara ute vissa stunder. Står och trycker vid grinden eller kommer travandes så fort man kommer dit för att få komma in i boxen utan snöyra och kalla vindar. 
 
Imorgon ska jag till Visby på fm för att fixa 2 grejer, sedan blir det stallet, ridning och insläpp. Lör-sön har jag ingenting bestämt vilket faktiskt ska bli skönt! Det känns som att jag gjort så himla mycket nu på senaste fast jag egentligen inte gjort det.. Hatar den känslan, men så är det ibland! 

Juste! En kul grej - Jag har anmält till årets första tävling! Det blir en 90cm och 1m för att bara få runt henne och leka lite. Hon har ju tyckt det varit lite jobbigt nu på senaste, så nu ska det bara vara enkelt. Jag satsar inte på inomhussesången, den är ingenting för oss i år, utan jag längtar ut! Nelli är så mycket lättare där, men vem vet, hon kanske sköter sig exemplariskt inne! Vi får se!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta lite på tv! Ska upp ca 8 imorgon, blö! Hatar att gå upp "tidigt" då alla mina mediciner från kvällen ofta sitter kvar en del. När jag väl kommit upp brukar det vara lugnt, men det är det där med att vakna.. Wellwell, nu ska jag krypa till kos som sagt!
Vi hörs imorgon!
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress