Karolina Westberg

När jag är dålig, är bloggen dålig
 
Något jag ofta lägger märke till när jag kollar statistiken på bloggen är hur otroligt mycket mitt humör påverkar bloggen.

Mitt humör har inte alls vart bra dom senaste veckorna och jag har varit så övertrött så att jag inte kunnat sitta still och den syns verkligen både i inläggen och på statistiken. Inläggen är verkligen totalt meningslösa och tråkiga och det är även statistiken. 
Dom veckorna jag däremot varit på riktigt topp-humör har inläggen varit varierande, med både långa texter och några bildbomber osv osv och statistiken har legat på topp!

Vart är jag och bloggen för tillfället då?
Just nu skulle jag väl säga att vi inte alls ligger särskillt bra till.. Jag är för det första väldigt trött och grinig, blogginläggen är megatråkiga och statistiken är inte så bra. När jag läser min blogg känns det som att ta ett sömnpiller. Den är verkligen ointressant nu.. 
Men det ska bli ändring på det hade jag tänkt!

Ridningen spelar sån fruktansvärt stor roll när det gäller min sömn och mitt humör. VERKLIGEN!
Funkar ridningen bra så är jag glad och sover mega bra, funkar den inte så är jag väldigt arg och sover inte alls speciellt bra och det är väl en sån period jag haft nu. Ridningen har inte funkat det minsta och inget annat har gjort det heller, men idag kändes det faktiskt somen liten vändning när Josefin red.
Tänk att en sån "liten" sak som att sätta upp någon annan på hästryggen kan påverka så mycket. 
Nu känns det liksom som att jag fått något att jobba på och lärt mig HUR jag ska göra för att få det bra och det om nått är väl ett stort kliv på väg?
Jag känner redan hur hela jag vänts upp å ner och jag har redan blivit glad på riktigt vilket är mega skönt!

Alltså kan ni förvänta er mycket bättre inlägg osv ifall det håller i sig!
Annars ska jag verkligen försöka, för vem vill läsa en sån här blogg lixom? Inte jag iallafall!