Karolina Westberg

Wanties

Här är några grejer jag är väldigt sugen på att få hem! Absolut INGET måste eller speciellt nödvändigt, utan mer för att jag gillar produkterna!

Nr 1 är en superfin Kingsland hoodie för ca 1200kr som är hur fin som helst! Jag älskar detaljerna och modellen! Tänk vad snyggt ihop med mina svarta CavalleriaToscana ridbyxor!! MUUUMMMMMSSSS!!
 
Nr 2 som är bilden uppe i högra hörnet föreställer en fjärrutlösare som gör att jag, med hjälp av den trådlöse fjärrkontrollen kan ta kort och börja filma från håll, utan att klicka på knappen på kameran. Denna kostar ca 200kr, men frakten hit är på 99kr den med, så det är det som tar emot från att köpa den.. Det är liksom 50% av det ursprungliga priset i frakt.. Jag betalar alltså 150% av kontrollen bara för att jag måste beställa.. Surt
 
Nr 3 är ett par suuuupersnygga skor!!! Ca 650kr. Tänk dem till ett par jeans eller ihop med en klänning! Älskar dem!
 
Nr 4 är ett par ridlegins från Kingsland för ca 1000kr. Vi får se om dem flyttar hem till mig i vår, hehe..
 
Nr 5 är ett Back on Track-täcke som kostar ca 1800kr. Detta är faktiskt någonting jag kommer införskaffa mig snart. Har hört mycket positivt om dem och ja, jag tror täcket kommer passa Nelli. Jag fick ett ländtäcke från BOT av Josefin i julklapp och blev då ännu mer sugen på att köpa ett av täckena också. Av allt på bilden står täcket högst upp på listan, helt klart!
 
Nr 6, last one - rosa höpåsar, hahahaha!! Jag hade sådana förut, men vissa har gått sönder och någon är borta, så jag tror jag har en kvar.. Jaja, inget viktigt alls, bara en kul grej ;)
 
Skriv gärna vad du är sugen på att få hem till dig!