Karolina Westberg

Gymnastikhoppning
 
Hej och hå! Nu har jag ganska precis kommit hem från en heldag i stallet. 10.00 satte jag foten i stallet och lämnade inte förrän ca 16. Det första som hände var lite banbyggnation och sen fixa i ordning Nelli för träning för Josefin. Det genomgående syftet var att få henne att jobba i rätt form och bli mjuk i hela kroppen genom kavaletti och mycket flytta för innerskänkeln. Mot slutet rullade jag även på tre räcken där fokus var runda inner, men rak mot hindret och ha handen STILL!! INTE sitta och dra med min jädra vänsterarm, utan S T I L L !
Övningarna gick över förväntan och Nelli skötte sig bra! Det är alltid så skönt att rida ensam för Josefin, det ger så mycket! Imorgon vankas banhoppning inför årets sista tävling här på ön där Nelli går RAS div.II (110cm) final där vi ligger delad etta med Visby RK, så det blir spännande det.. 
 
Efter Nellis pass fixade jag och Josefin med hennes unghäst. Jag hängde lite först och skrittade sedan på volt i båda varven, och om det går som det ska travar vi en sväng imorgon. Efter det åkte i alla fall jag, Josefin och Stella till en liten affär för att köpa nya lock till mina foderhinkar, men klart som sjutton var de slut, så ja.. Jag får ha kvar mina trasiga :( Väl hemkomna gick jag raka vägen till Nellsans hage för att ta in henne och raka bort all päls som hon hade gott om. Lite jobbigt var det då hon dels trampade mig och var allmänt jobbig vissa stunder, men ja, det blir ju så i och med att hon tycker det är obehagligt på vissa ställen, men ja, hon skulle aldrig göra något för att vara dum. 
 
Imorgon är det som sagt banhoppning på schemat och jag hoppas på att känslan från idag håller i sig tills imorgon, för idag kändes det verkligen super!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress