Karolina Westberg

This day

Och så var denna dag slut, äntligen! Inte för att den varit dålig på något vis, men varje dag är en kamp i sig vill jag lova och just nu är det lite tufft faktiskt, men jag krigar på! Stänger egentligen mest av för att slippa allt om jag ska vara ärlig, men ändå..
 
Idag har jag i alla fall varit i stallet rätt mycket. Fixade båda boxarna, duschade ena hingsten (Emmerton VDL) och strosade runt. Tog in alla hästarna och började fixa Nelli ingör ridpasset. 
I går  gick hon ju ett ordentligt lösgörande vilket gav resultat idag. Hon var mycket mjukare och lyssnade fint, däremot spänd av det blåsiga vädret och lite annat runt omkring, men fin faktiskt! Det ska bli väldigt kul att träna för Ottosson nu i helgen och Lotta nästa vecka och få lite (förhoppningsvis) cred och sedan massor att jobba vidare med, men jag är positiv, det känns som vi är på rätt väg i alla fall! Skrittade av henne ute med Mikaela och hade en väldigt trevlig stund både under passet och efter när vi fixade allt! Hon är verkligen en trevlig prick!
 
Imorgon ska jag upp äckligt tidigt vilket jag HATAR, men det vet ni nog vid det här laget.. Är verkligen sååå rädd att inte vakna eller att vara "bakis" av medicinerna.. 
Så nu ska jag försöka sova!
Vi hörs imorgon!