Karolina Westberg

Update
 
Hej på er!
Just nu sitter jag i sängen och ska precis gå och lägga mig för att sedan gå upp och vara i stallet till 11 för att hjälpa Josefin att hoppa sin häst. Nu menar jag inte att jag ska rida, utan jag ska stå på marken och assistera med att höja och sänka, sen får vi se om jag rider Nelli imorgon eller inte. Jag ska nämligen hämta Thea efter skolan för att åka på äventyr vilket ska bli superskoj! Vi var iväg idag också, vilket också va kul!

Nelli har gått rätt lugnt de senaste dagarna. Har ridit ut ihop med Josefin vilket varit lika kul som vanligt! Det är så roligt att ha häst ihop igen och på onsdag gör vi vår första fastlandstripp på ett tag. Förut åkte vi och tävlade väldigt ofta. Eller Josefin tävlade och jag hjälpte till så under denna tur (ej tävling) ska vi utföra våra traditioner igen med lager157 och Pizzahut, haha! Det gjorde vi VARJE GÅNG samt åkte mellan olika Max's för att se vem som hade bäst lyxshake och tro det eller ej, men Gotland vann faktiskt stort! Nelli blir kvar hemma och får strosa runt i hagen tills jag kommer tillbaka. 
 
Egentligen har jag inte så mycket att säga. Livet rullar på utanför bloggen. Vissa grejer minns jag och vissa grejer minns jag inte alls att jag gjort, så det är som vanligt. Jag kan i princip bara lägga fokus på en specifik sak, MEN det är ändå det! Det kunde jag inte för ett halvår sedan, så jag är nöjd!
Har vissa roliga grejer på g som ni snart kommer få ta del av, och detta vill ni INTE missa!
Stay tuned!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress