Karolina Westberg

Ett möte och två hästar senare
 
Nu är jag trött må jag säga! Inte sov-trött dock, utan bara trött helt enkelt. 
Idag gick jag upp ca 9 för att åka hemifrån 9.45 och vara på möte kl 11.00 i Visby.
När mötet var klart åkte jag med mamma och Plåt på lite ärenden för att sedan åka hem och fara direkt till stallet. 
 
 
Som jag skrev igår så har jag både Nelli och Deb under några dagar och båda motionerades idag och fick fint i sina boxar med nytt spån och hö. Efter att Deb hade ridits fick hon stå med back on track täcke under tiden jag red Nelli och under tiden jag gjorde boxarna stod Nelli med det på. 
 
Båda hästarna reds på banan. Underlaget var lite hårt, men det funkade:  Hoppas däremot det tinar upp redan imorgon igen! Dels för att kunna rida lite mer ordentligt och även för att det är träningar på ons. 

Deb var i alla fall först ut och reds grundläggande. Hon är så tidigt i sin utbildning än och var betydligt svagare än jag trodde. Hon ser nämligen väldigt stadig ut på marken, men lite svag var hon minsann. Med all rätt såklart! Hon är inte riden så länge, har precis blivit avvänjd från föl etc. Hennes gångarter däremot, WOW WOW WOW!! Traven framför allt!
 
Nr 2 var Nelli vilket gick bra! Hon har inte lika fina gångarter som Deb, men det känns stor skillnad på dem utvecklingsmässigt. Deb har bättre gång, men är mindre riden och Nelli har sämre gång, men är mer riden och det hade ju varit jobbigt om det var tvärt om med tanke på att Nelli blir ÅTTA ÅR i år?!?!?! Jag red i alla fall fram med gramanen och tog sedan av den. Det kändes lite instabilt i början, men sedan blev det verkligen som en frihet att komma ifrån den på något vis. Jag tänker att jag testar helt utan imorgon men att jag ändå tar med den ut på banan ifall den behövs och sedan får jag se hur det känns och går!

Imorgon ska jag iväg en sväng på fm och sedan bär det av mot stallet igen. På onsdag morgon kommer hovis för att slå på Debs tappsko och jag har möte kort därpå för att sedan ha träningar på kvällen. Längtar redan efter tor när jag inte har några anadra måsten än stallet. Är sååå trött som sagt, men det blir säkert bra! 
 
Nu ska jag sova!
Så gooodnatt!
 
Grannen🙌🏼

Karro du kan inte åka från Hemse till Visby på 15 min... isånnafall gick de jääävligt fort😂

Anonym

Vad är det för möten du springer på hela tiden? Har du inget jobb nu? Hur försörjer du dig?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress