Karolina Westberg

Uppdatering kring hästarna
 
Här kommer en liten updatering på hur allt gått i stallet på senaste. 

Först och främst så är ramanen bortplockad från Nelli vilket faktiskt går superbra! Vi båda har börjat hitta varandra i ridningen och kan hitta stöd hos varandra. Både Nelli och jag har svårt i vänster varv dock, men det jobbas på. Jag hade träning igår där vi jobbade en del med det, främst i trav, vilket inte gick jättebra, men jag kämpar vidare med det! Resten gick bra! Det är kämpigt ibland, men det är väl det träningar är till för? Att träna

Igår red jag även Deb vilket gick bra! Man får rida med mycket ben och lite hand vilket faktiskt kändes bra! Hon är väldigt fin, så när hon blir mer riden och utbildad tror jag hon kommer bli superfin och dra många blickar till sig!

Idag gjorde jag Nelli och Debs boxar med allt vad det innebär, sedan red jag även Nelli. Vi jobbade vidare från gårdagens träning men jobbade istället mycket galopp. En favorit som fått Nelli mjuk är att göra serpentinbågar i galopp, med volt i varja båge, samt avsaktning till skritt på medellinjen för att sedan fortsätta i nästa båge. Jag behövde tänka mycket på att få henne att ta innerskänkeln så det inte blev några genvägar eller dåliga volter. Hon var såååå duktig! Efter passet fick hon ren svans då vi ska till equiterapeuten imorgon och blev stretchad i vanlig ordning. Sen bar det av hemåt!
 
Nu är jag så fruktansvärt trött så jag vet knappt vad jag skriver. Så godnatt! Vi hörs imorgon!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress