Karolina Westberg

Jag försvann visst
 
Nu har jag visst försvunnit en sväng igen, jag som hade kommit igång så bra!
Det som hänt på senaste är väl egentligen inte jättemycket. Jag har ridit, Nelli har vilat två dagar nu medan jag ena dagen var på Kallis ihop med mina vänner Julia och Isabelle och igår var jag iväg på "stranden" med Michelle, men idag har jag ridit igen. 
 
 

Jag gick upp runt 7 imorse och började rulla mot Visby för att ha ett möte. När jag kommit några kilometer ringde telefonen, varav jag svarade och fick berättat för mig att mötet blivit instället. Skönt tänkte jag då jag mådde så fruktansvärt illa och dåligt, men det gör jag i princip alltid när jag går upp tidigt. Min mage fixar det inte helt enkelt. Jag vände då tillbaka och var hemma ett bra tag. Jag somnade om och vaknade runt 11 av att regnet forsade ner, VÄLBEHÖVLIGT!!! Kl 14 övningskörde jag med släpet med pappa en sväng och backningen hade han inga anmärkningar på och blev faktiskt lite förvånad över hur bra jag kunde backa, men som sagt, när jag körde upp klarade jag hela säkerhetskontrollen, backningen ua, men kuggade på att jag körde lite för långt ut i en korsning och blinkade innan jag skulle byta fil under tiden det var en bakomvarande bil som väntade in mig, och så får man inte göra.. Man ska blinka när det inte kommer någon bil och då byta körfält, men ja.. jag blinkade helt enkelt för tidigt och bommade på det. 
 
 
Efter körningen red jag Nelli på banan vilket gick bra! Hon var mjuk och lyssnade fint! Hon behöver fortfarande bli MYCKET bättre på att flytta undan för skänkeln, men vi jobbar på det. I övrigt var passet väldigt bra faktiskt vilket känns bra inför imorgon då jag ska träna dressyr för Lotta kl 8.30. Kilar upp ca 7 och åker iväg för att ge en kissekatt lite mat innan jag åker mot stallet. Innan träningen är det inte så mycket fix. Nelli ska göras i ordning och värmas upp bara, annars är det inget som ska göras. Efter passet ska hon däremot stretchas, duschas, matas, få på flugmedel och solkräm (på sin rosa fläck på mulen) och jag ska hjälpa en annan i stallet lite med sin häst. Jag ser verkligen fram emot träningen!! Det var så länge sedan nu och jag känner att jag tagit några steg framåt i min egen ridning, mestadels på grund av att jag mår så mycket bättre nu i jämförelse med förut, vilket är såååå skönt, men det tar vi i ett annat inlägg och så rundar vi av här!

Vi hörs imorgon igen!
Lots of love!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress