Karolina Westberg

Det gick bra
Wow vad bra det gick för mig att börja blogga igen. Visst har jag inga som helst krav på att jag ska skriva varje dag och att folk ska läsa, utan det är nog mer för sakens skull. Jag har däremot så svårt att skriva när allt bara flyter ihop och det enda jag lagt fokus på är att hålla fokus, speciellt gällande Nelli. Just nu håller jag på att testa Pewee bettet på henne vilket funkar fint! Jag ska testa att hoppa med det en gång också bara innan jag ev beställer ett. Just nu lånar jag Josefins.
 
Jag använde peewee bettet mycket på Beginia om ni kommer ihåg henne? Det var det absolut bästa bettet för henne i hoppningen faktiskt! 
Annars rullar det mesta på och jag försöker få allt till det bättre och visst gör vi små framsteg!
 
För min del går det skitdåligt om jag ska vara ärlig och jag är så jävla trött på mig själv. För tillfället ligger jag inne, men det har varit planerat sedan en tid tillbaka så det är ingenting speciellt som har hänt och jag kommer hem på måndag fm igen. Jag har varit i stallet på permis vilket var lika mysigt som vanligt. Älskar att spendera tid med min lille grå skrutt-unge, speciellt nu när jag är så taggad på att ta mig framåt med henne.
 
Annars har jag inte så mycket mer att säga! Jag tänkte gå och lägga mig snart och kolla på någonting på datorn och kanske äta en och annan jordgubbe ;) 
Godnatt så länge! Hoppas jag kan skriva mer nu framöver, men det är lite svårt när jag bara är här eller i stallet..
Men vi hörs!